facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medix groepspraktijk

Medix groepspraktijk

Info

Medix is een groepspraktijk voor osteopathie, logopedie, voeding en ademhalingstherapie.



"Medix is een groepspraktijk voor osteopathie, logopedie, voeding en ademhalingstherapie. Alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot en met volwassenen kunnen bij ons terecht. Daarnaast richten we ons ook op top-sporters en zwangere vrouwen.Met ons interdisciplinair team streven wij naar een professionele, kwalitatieve en veilige behandeling. Hierbij dragen we efficiënte zorg en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel."
Adres: Witte Gracht 3, 2222 Wiekevorst, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0474/459027
Stad: Wiekevorst
Route: Witte Gracht 3
Postcode: 2222



op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Geel, Psycholoog Wiekevorst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Elsacker bvba Van Elsacker bvba 955 meter Perfecte service, goede raadgeving en vooral meedenkend naar oplossingen!!
Recensies
Topteam, weten heel goed waar ze mee bezig zijn! ... Sinds mijn 17 jaar heb ik veel last van lage rugpijn ondervonden, o.a. door een verschoven discus, 2 protrusies in mijn onderrug fase voor hernia, ... Jaren ben ik naar verschillende kinesisten geweest, rugschool gevolgd maar dit telkens zonder het gewenste resultaat. Ik was ervan overtuigd dat ik er mee moest leren leven of een rugoperatie ondergaan. Ongeveer 3,5 jaar geleden ben ik naar Osteopathie Lambrechts later Medix geworden beginnen gaan. Beetje bij beetje beterde de lage rugpijn. Dryneedling acupunctuur in mijn benen heeft voor het grootste verschil gezorgd. Dikke merci voor alle hulp van Osteopathie Lambrechts = MEDIX!!! Grts An
Al jaren had ik last van mijn rug en nek, na het eerste bezoek aan Gudrun was er al een merkbaar verschil. Ik kon mijn nek weer tot aan mijn schouders draaien, top! Ook een duidelijke communicatie, zo kreeg ik een mailtje om de volgende afspraak niet te vergeten. Medix is zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid