facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medium Tim Everaerts

Medium Tim Everaerts

Info

Tim Everearts is professioneel. Hij helpt jouw graag met zijn gave. Je kan in zijn praktijk steeds terecht voor advies over verleden, heden en toekomst. Ook maakt Tim contact met jouw overleden dierbare.
Voor meer informatie stuur een privé bericht.

Geschiedenis

Tim is met zijn 21 lentes , één van de jongste Mediums van dit land .

Zijn intiutieve levenskracht, gecombineerd met een wijze ziel maakt zijn droom niet vanzelfsprekend maar wel geweldig.

Zijn droom is mensen bewuster te maken, dat er meer is als dat wat het menselijke oog kan zien .

In zijn korte periode dat hij reeds op Limburgse beurzen werkt, heeft hij menig respect opgewekt bij zijn oudere collega’s.

Hij wil vanuit zijn voelen van Eenheid, liefde en overweldigd licht , mensen bewuster maken.

Door te connecteren met zijn Gidsen uit het hiernamaals en met zijn vooruitziende blik, kan hij jouw verbinden met jouw kracht.

Tim zijn levensvisie: "GA MEE MET DE STROOM VAN JE LEVEN"

Specialisaties :
- Dolfijn Reiki
- Reiki
- Channeling
- Readings
- Kaartleggen
- Contact met overledenen

U kunt ook terecht voor workshops.



"Tim is met zijn 27 lentes , één van de jongste Mediums van dit land .Zijn intiutieve levenskracht, gecombineerd met een wijze ziel maken zijn gave uniek. U kan bij Medium Tim terecht voor in contact te komen met jou overleden dierbare, Ook kan je bij hem terecht voor al jou vragen rond werk, relatie, financieel...Hij werkt met zijn zelf gemaakte kaarten om jou de beste inzichten te kunnen geven.U kan terecht voor:Contact met overleden dierbareAdvies over het verleden, heden en de toekomstKaartleggen"
Adres: Schoolstraat 89, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: +32 (0) 474 532 159
Stad: Herk-de-Stad
Route: Schoolstraat 89
Postcode: 3540


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VEER VEER 2 km Heb je nood aan een boost? Een beetje magie? In je job? Je relatie? Je leven? Als coa...
FLOJO Horses FLOJO Horses 3 km Flojo horses is een kleinschalige trainingsstal waar de paarden centraal staan. Waa...
BronKracht BronKracht 5 km BronKracht inspireert om je eigen natuur intuïtief te ontdekken, en van daaruit bewus...
Recensies
Heel leuke ervaring! Ik ben langs geweest om graag eventjes connectie te krijgen met mijn overleden broer , ik vond het echt speciaal wat Tim kon , ik had het eigelijk veel eerder moeten doen ! Ik raad hem iedereen aan, het heeft het stukje verdriet terug kunnen vullen het feit dat onze dierbaren overledenen gewoon korter bij zijn dat wij zelf denken. Dank je wel !
Chris Gielen , Ik starte de mediumschool in september ‘ 22 na een ernstige diagnose . ik ben ontzettend warm onthaald en heb een diepe reflectie kunnen ondergaan , terug verbinding kunnen maken met mijn diepere waarheid . De aanpak van Tim was bijzonder .....wij werden direct en snel aangewezen op onze eigen intuïtie, gewaarwordingen ,......en begrepen al snel dat het ging om onze gaven en mogelijkheden te ontdekken en benutten . Tim is integer , rustig ontzettend begaafd en.. zo wist hij onze gaven onmiddellijk aan te wakkeren . Onze groep werd vrij snel opgetilt naar een veel hogere frequentie ! Hij mis ook steedsbereid om onze vragen “ grondig “ te beantwoorden en ons op de juiste weg te zetten . Kortom ......een zéér liefdevolle , behulpzame , integere , rustige man die met zijn directe aanpak het beste in ons heeft wakker gemaakt ! TIM ....je bent zo begaafd ,behulpzaam en vooral ondernemend .......IK BLIJF IN JOU GELOVEN EN VERTROUWEN IN MIJN VERDERE OPLEIDING !!!!!!!
Altijd een stukje dichter bij je overleden dierbare dankzij tim... geeft je een gerust gevoel weten dat ze nog steeds naast je lopen... dank je om je gave te delen
Hij beweert binnen 3dagen na betaling de reading te doen. Dag 4 checkte ik of er mss iets mis gelopen was. Een droog antwoord: dat hij mijn mail pas dinsdag nog eens 4dagen later zou beantwoorden. Geen enkele ‘verontschuldiging’ of uitleg. Als je mensen geld aanrekent en je maakt een belofte, kom ze dan aub ook na. Als je om welke reden dan ook iets niet kan nakomen, communiceer dat dan toch. Op de laatste mail zelfs geen antwoord gehad. Zo behandel je mensen toch niet die jouw ‘hulp’ inschakelen?
Al 2x bij Tim geweest en binnenkort staat mijn derde afspraak gepland. Telkens is dit voor mij zo’n mooie ervaring. Hij maakt contact met een overleden dierbare persoon en geeft prachtige tekens… Dankzij Tim heb ik ook antwoorden gekregen op vragen waar ik mee zat en heb ik alles mooi een plaatsje kunnen geven. Ongelofelijk hard bedankt Tim!
Ik ken Tim nu 3,5 jaar. Ik ben zo dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. Hij maakt mijn leven als weduwe draaglijk, door de prachtige boodschappen die hij overbrengt van mijn overleden echtgenoot. Het geeft mij iedere keer opnieuw zo veel kracht. Ik word er telkens heel vriendelijk ontvangen en heb een super goed contact met hem. Hij heeft het hart op de juiste plaats en beheerst het mediumschap als geen ander, op een eerlijke en professionele manier. Ook zijn opleidingen zijn top. Ik raad uitermate aan om bij hem langs te gaan voor een reading of contact met overleden dierbaren. Tim, you're the best!
Bij Tim en zijn vrouw ben ik vorig jaar terecht gekomen omwille van veranderingen in mijn leven. Ik heb een afspraak gemaakt en ben er overdonderd buiten gekomen. Ik heb 1 jaar school gevolgd bij hem , en ik vond het een super ervaring, waar ik rust vond en antwoorden. Ze begeleiden u met veel begrip. Ik kijk al uit naar de volgende cursus.....
Review van mijn mama; In 2017 had ik mijn eerste online lezing met Tim. Het was een moeilijke periode voor mij en een vriendin had me deze lezing aanbevolen. Niet alleen had ik een uur later een heleboel nieuwe inzichten om over na te denken en om mee te werken, ik had ook terug hoop op een betere toekomst en voelde me gesteund. In totaal heb ik 4 lezingen met Tim gehad, waarvan eentje in persoon, en alle 4 waren ze accuraat en consistent. Bovendien stuurde hij me regelmatig positieve energie, en dat maakte me ook effectief rustig in heel moeilijke omstandigheden. Ondertussen ben ik eindelijk uit die situatie, en ik ben Tim zeer dankbaar voor de spirituele kracht die ik heb leren ontwikkelen. Ik zou iedereen zeker aanraden om Tim te raadplegen, gewoon voor een lezing, voor een specifieke situatie, of om contact op te nemen met iemand die niet meer in onze materiële wereld verblijft. Zijn positieve en empathische ingesteldheid is hartverwarmend; zijn boodschap is uiterst accuraat.
Tim heeft me enorm geholpen om het overlijden van mijn moeder te verwerken. Alles wat Tim zei, was de nagel op de kop. Ik kreeg een heel positieve boodschap van mijn moeder.Echt een aanrader
Heel blij dat ik 6 maanden geleden aan de mediumschool ben begonnen. Tim en Goele zijn super goede begeleiders en maken er altijd een toffe dag van. We leren ook toffe dingen en bloeien er van open. Straks mijn 2de jaar starten en ben er zeker van dat ik ga groeien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid