facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mediterraneo Vis

Mediterraneo Vis

Info

Mediterraneo, gezellig eethuisje voor de lekkerste vis in Sint-Niklaas!

Geschiedenis

Bij Mediterraneo kunt u uw menu zelf samenstellen. U kiest uit een ruim assortiment vis en zeevruchten aan de koeltoonbank aan 17 euro per kg. De vis wordt ter plekke bereid, waarna u aan 1 van de tafels kunt genieten van uw vismaaltijd. Meenemen naar huis is mogelijk, hiervoor hebben we speciale verpakking.
Brood en charmoula, een saus bestaande uit tomaten en paprika, worden er gratis bij geserveerd. Salade en frietjes zijn eveneens te verkrijgen.
Na een eerste ontdekking, keert iedereen tevreden terug!



"Omwille van de coronacrisis is restaurant Mediterraneo gesloten!"
Adres: Westerstraat 21b, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: Westerstraat 21b
Postcode: 9100


Recensies
Dag beste, Beter letten op hygiëne, klantenservice, de deuren bleven wagen weid open staan om de lucht te filteren, was nogal frisjes binnen! Bij mijn bestelling was er ook een vissoort bij die echter niet zo vers bleek te zijn, de geur ervan was zodanig doordringend, ik probeerde dit in alle discretie aan te kaarten en dit werd gewoonweg weg gelachen alsof ik nonsens aan het vertellen was. Blijkbaar was opbouwende en terechte kritiek niet welkom. + de thee moesten we in herhaling een tweede maal opnieuw vragen en kregen we pas opgediend, toen we klaar waren met eten. Jammer het was niet zo'n super goede ervaring maar ik wil het wel eens opnieuw proberen, nadien zal ik wel mijn besluit nemen. En misschien mijn mening herzien bij een meer positieve ervaring. Dankuwel, hopelijk doet er iets aan.
Volgens mij is dit een vis restaurant moet altijd vers en altijd vis gebakken Maar niet frituur die geur is helemaal vies geur van friet in ons vis Helemaal niet te Vreden niet lekker Onze vis file langs ene kant gebakken langs andere kant helemaal niet is voor mij zeker geen aanrader!!!
Top kwaliteit! Ze zijn heel vriendelijk en het eten is heerlijk lekker.
De vis is erg lekker. De bediening erg vriendelijk en redelijk vlot. Als ik een tip mag geven... de plek mag een beetje gezelliger ingericht worden. Bedankt!
Super lekker , heel vriendelijke personeel , niet duur.
Vlotte service,zeer lekkere vis,perfect klaargemaakt,mooi gepresenteerd Was niet de eerste keer,en zeker niet de laatste Doe zo voort, tbarkAllah 3likoem
Beste visrestaurant van heel België overheerlijke vis
Lekker en goeie prijs
Lekkere Marokkaanse visschotels tegen een zacht prijsje! Gewoon uit de toonbank kiezen welke vis of schaal- of schelpdieren je wilt en ze maken ze lekker gefrituurd/gebakken klaar. Al enkele keren geweest en altijd vriendelijke service en goed gegeten. We halen het liefste af, maar dan moet je een 20-tal minuten geduld hebben.
Ten eerste als ik naar Antwerpen ga dan moet je 1h. Achter parking zoeken.in St.niklaas is het de zelfde consept en vlak bij de deur,ik woon in Stekene, parking zat en ik heb lekker gegeten...vriendelijke mensen...vers..niet duur. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid