facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meditech

Info

Automation & digitalization solutions for public and hospital pharmacies.

Geschiedenis

HIGHTECH GEDREVEN DOOR KLANTENTEVREDENHEID.

Automatisering is de afgelopen jaren een belangrijke rol gaan spelen in de publiek toegankelijke apotheek.

Vergroting van de publieke ruimte, optimalisatie van het voorraadbeheer en beperken van personeelskosten vormen de basis voor de implementatie van apotheek automatisatie.

Met meer dan 75 jaar ervaring in de apotheeksector, behoort Meditech tot een van de marktleiders in het ontwikkelen en produceren van automatisatie oplossingen voor de publiek toegankelijke apotheek. Als enige Belgische fabrikant van apotheek automatisatie, weten wij ons te onderscheiden door onze klantgerichtheid en ‘tailor made’ aanpak.

De zeer grondige kennis van technologische processen en onze expertise in de apotheekbranche stelt ons in staat om de meest complexe projecten naadloos en volledig volgens uw wensen en behoeftes te realiseren.

De aanschaf van een apotheekautomatisatie is een engagement voor jaren. Onze toewijding naar ons klanten is groot en wij garanderen een voortreffelijke ondersteuning en na-service gedurende de volledige gebruiksperiode van de installatie. Onze klanten zijn het meest waardevolle bezit van ons bedrijf en wij streven dan ook naar een 100% klanten tevredenheid.



"Meditech designs and manufactures automation solutions for the public and hospital pharmacies.Our range of products consists of several pharmacy robots and digital solutions / screens. The expertise of Meditech helps you facilitate & automate the stock management and adds a great value to your pharmacy."
Adres: Lodewijk de Raetlaan 16, 8870 Izegem
Telefoonnummer: +32 (0)51 31 21 81
Stad: Izegem
Route: Lodewijk de Raetlaan 16
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Robot apotheek, Clement Izegem, Meditech Optimat, Meditech jobs, Acelio Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omvormer Service Omvormer Service 2 km Na software update werkt de omvormer weer prima. Goede service
Recensies
Dit zijn high premium Robots met de hoogste kwaliteits eisen Wereldwijd.De service is uitmuntend en wordt ook wereldwijd zeer goed aangeschreven.Meditech wordt wereldwijd erkend door verschillende universiteiten als innoverend end uitvindend subliem.
Hi-tech bedrijf in pharmacie management solutions. Waar kwaliteit en klant voor opstaan.
Vertaald door Google Het installeren van onze robot is een nachtmerrie. Er is geen communicatie tussen de verschillende bouw- en opdrachtgeversafdelingen. De technici komen op hun gemak en laten u achter zonder enig nieuws. Het spijt me ten zeerste. Origineel L'installation de notre robot est cauchemardesque. Il n'y a aucune communication entre les différents services de construction et mise en route. Les techniciens viennent à leur convenance et vous laisse sans aucune nouvelle. Je regrette fortement.
Vertaald door Google Zeer nazorg Origineel Service très suivi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid