facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medisch Centrum voor Huisartsen Maasmechelen

Medisch Centrum voor Huisartsen Maasmechelen
Adres: Koning Albertlaan 35, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 76 60 63
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Koning Albertlaan
Huisnummer: 35
Postcode: 3630


Recensies
Mijn man had een infectie aan oor, na biopten.de vragen die me gesteld waren, zeer terrecht. Ik moest geduld hebben en de dokter zou me terugbellen. Hij vond het een gegronde reden. Wij mochten komen, werden vriendelijk en correct behandeld inderdaad met kaart betalen, maar iedereen heeft tegenwoordig schrik om geld in de lade te hebben. Je hoort ook niets goeds meer. Dus ik heb geen probleem met dit soort betaling. Was blij dat we werden geholpen in het weekend.
Belde omdat mijn keel dicht zat en ik amper lucht kreeg. Werd aan de telefoon meegedeeld dat je verplicht was om mèt kaart of overschrijving te betalen. Toen ik ze er attent op maakte dat het weigeren van cash geld in B niet toegestaan is bleef ze toch volhouden. Niet langs gegaan, want twijfelde na ons gesprek of ze me uberhaupt nog fatsoenlijk zou helpen. Wel FOD aangeschreven, ook artsen moeten zich aan wetten houden.
Lichaamstemperatuur van 39, flankpijn en rilligen. Volgens de dokter moest mijn dochter maar uitzieken, griep! Dag erna lag ze in het ziekenhuis met nierbekkenonsteking en dit voor 4 dagen. Ik vroeg nog om een urinestaal te nemen maar volgens de vrouwelijke arts was dit helemaal niet nodig! Schandalig! Je zou beter moeten weten als arts dat flankpijn iets met nieren te maken heeft.
Hier voelt men zich meer behandelt als een nummer dan een persoon die mogelijks ongerust is over zijn resultaten. Je wordt alles behalve hartelijk ontvangen door de bediende radiologie. Hoe sneller alles kan gaan hoe beter. Geneeskunde lijkt mij nog steeds een menswetenschap, dus een beetje empathie is op zijn plaats. Hier zou ik me nooit meer laten behelpen zelfs niet uit noodzaak.
Hier voelt men zich echt een nummer. Alles moet heel snel gaan. Zelfs bij de dokter. Aan het loket hebben ze schrik dat lachen pijn doet. En vriendelijkheid is hier ver te zoeken. De mannelijke verpleegkundige die de foto's op radiologie maakt is vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid