facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medisch Centrum Aarschot

Medisch Centrum Aarschot
Adres: Langdorpsesteenweg 129, 3200 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 55 17 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Langdorpsesteenweg
Huisnummer: 129
Postcode: 3200


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 09:00–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onvriendelijke personeel, meer dan 2 uur gewacht op een echo wat niet eens 1 minuut heeft geduurd. Dokter had haast wou snel weer wegzijn waardoor we geen duidelijke informatie hebben gekregen over wat er te zien was op de echo! We moesten maar een afspraak maken bij de huisarts en dan daarzien wat er aan de hand is? In iedergeval laatste keer dat we hier komen. Slechte service 1 ster is al teveel om te geven. Maarja kon geen 0 sterren doen
De ene is al wat vriendelijker dan de andere, maar ik heb alleszins niet lang moeten wachten voor mijn ct-scan.nnDe radioloog had echter wel een fout gemaakt in zijn verslag betreffende de grootte van een cyste. Bij nader onderzoek in een ander ziekenhuis kwam dit boven water, waarna ik dit gemeld heb via de ombudsdienst.nnDe ombudsdienst heeft mijn 'klacht' zeer correct behandeld en eerst navraag gedaan bij mij, daarna teruggekoppeld met de radioloog om me vervolgens op de hoogte te brengen van het ontstaan van de fout.nnAangezien de fout in kwestie verder geen zware gevolgen heeft gehad voor mijn gezondheid, neem ik de radioloog dit uiteraard verder niet kwalijk.nnJammer dat het gebeurd is, maar de ombudsdienst verdient hier zeker en vast een pluim voor hun actie! Ook mooi van de radioloog dat hij z'n fout heeft erkend. We zijn toch maar allemaal mensen, niet?!
Wat een hemelsbreed verschil is er tussen de oogkliniek Aarschot en het Medisch centrum.nIn de oogkliniek is men altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam wat in schril contrast staat met de norsheid en botheid van van het personeel in het medisch centrum.nPapieren voor onderzoek worden aan onthaalbalie bijgehouden waar men dan zegt aan de scan dat je geen doorverwijzing hebt en ze weigeren een onderzoek te doen.
Vlot bereikbaar en een grote parking. Makkelijk in te checken via de automaat, of aan het onthaal. Soms wel wachten op de dokters, maar de laatste keer super vlot.
Lange wachttijden. Personeel maakt fouten als je telefonisch een afspraak maakt. Niet al het personeel is vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid