facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medisch Centrum Aarschot

"De zorgverlening in Medisch Centrum Aarschot omvat specialistische raadplegingen, onderzoeken en behandelingen. Er zijn diensten radiologie en nucleaire geneeskunde. Het centrum beschikt over een aparte endoscopieafdeling en een dagziekenhuis met operatiekwartier voor ingrepen en behandelingen in dagopname. Op de campus bevindt zich ook de oogkliniek. Medisch Centrum Aarschot maakt deel uit van RZ Heilig Hart Tienen."
Adres: langdorpsesteenweg 129, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016551711
Stad: Aarschot
Route: langdorpsesteenweg 129
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Specialismen h Hart Tienen, RZ Tienen artsen, RZ Tienen Gynaecologie, RZ Tienen Radiologie, RZ Tienen labo, Rz Tienen Medisch Centrum, Medisch Centrum Aarschot oogartsen, Medisch Centrum Aarschot dermatologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logopediepraktijk Claudia Liesenborghs Logopediepraktijk Claudia Liesenborghs 246 meter Gedreven, professionele verstandige meid!.
Sneezz Sneezz 1 km Empowering allergy & hay hay fever patients to take control of their disease
WW Studio at Aarschot WW Studio at Aarschot 2 km Mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl. Afslanken, bewegen, gezonde voeding, ...
Masker van Katoen Masker van Katoen 2 km Fantastische stoffen, professioneel en snelle service. Zeker een aanrader.
De Zorgapotheek De Zorgapotheek 2 km Als nog wat ' groenere ' cliënt bij deze had ik normaliter nog niet echt een klare vi...
SV Foot Care SV Foot Care 2 km SV Foot Care is het uitgelezen adres in Aarschot en omgeving voor een kwaliteitsvolle...
Insole center Insole center 3 km 3D-Geprinte steunzolen op basis van een dynamische analyse van jouw persoonlijke bewe...
Recensies
Dr de Quick neurologie en De Waele orthopedie en dr Verbist KNO betrouwbaar en heel professioneel. Zeer vriendelijk en voldoende informatie. Positieve ervaringen bij deze artsen!
Eerst veel betalen voor de parking en dan omdat ik mondmasker vergeten was 1 euro aan de balie moeten betalen voor 1 mondmasker dat 10 eurocent kost... Voor wie is deze winst?
Wij gaan al meer dan 7 jaar regelmatig met onze 2 zoontjes naar NKO arts Marijke Verbist en we zijn enorm tevreden. Ze heeft onze kinderen zien opgroeien en je merkt dat ze hen echt kent. Ze behandelt hen zeer kindvriendelijk, neemt de nodige tijd en de kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Onze kinderen werden ook al meermaals behandeld in de dagkliniek in het MCA en ook daarmee enkel positieve ervaringen. Heel vriendelijk personeel en vrijwilligers, werkwijze aangepast aan de noden van kinderen.
Alles wordt goed aangegeven waar je moet zijn. Zeer vriendelijk ontvangen
Onlangs door de huisarts doorgewezen naar Hilde Bogaert van de dienst dermatologie voor een behandeling van psoriasis. Helaas was dit een grote teleurstelling. De oorzaak was volgens deze persoon te zoeken bij mijn voeding, waarna deze persoon zich transformeerde van dermatoloog naar diëtiste en me zonder tact en respect uitlegde "dat ik mijn maagbypass maar beter nooit had laten doen". Vanwege mijn huidige lage gewicht zei ik dan dat ik geen dieet kan volgen omdat ik schrik heb om nog af te vallen, waarop ik als antwoord kreeg "als u niet akkoord bent, daar is de deur". Wel bij deze, mensen laten niet voor hun plezier een maagbypass zetten en deze mensen worstelen dan ook meestal met een laag zelfbeeld, bedankt om deze mensen nog dieper de grond in te boren... Hopende dat deze review ook andere mensen kan helpen en behoedden van deze teleurstelling, wij zijn ondertussen bij een andere dermatoloog die wel de tijd nam om ons te helpen.
Dr. Marleen De Quick was zeer lastig en sarcastisch ten opzichte van mij. Daarboven op mij bespotten dat ik komedie speel. Vervolgens mij uitlachen omdat ik vermeld dat ik schokken door mijn lichaam krijg. Yep >>> toen ben ik wel effe uitgevlogen tegen haar en heeft ze me vriendelijk de deur gewezen > daarom 2 sterren. P.S. Dank je wel >>> Heb 20 minuten geleden de klacht al ingediend.
Een ziekenhuis zónder een spoed afdeling...Niet ok!
In dit ziekenhuis word je niet verdergeholpen, dokter Schrevens laat scans nemen van je longen om hier dan verder niets mee te doen. Ze zegt dat ze haar advies naar je huisarts doorstuurd maar dit doet ze niet. Dan wacht ze een week of langer totdat de patiënt een extra afspraak inplant zodat de patiënt nog eens consultatiekosten mag betalen om eindelijk een advies te krijgen... Dit medisch centrum kan je beter van wegblijven.
Neus/Keel/Oor arts Peeters Anouk is de meest koude, afstandelijke vrouw die je kan tegenkomen. Empathie is voor deze arts een vreemd woord ..... ik hoop dan ook van harte dat niemand zich deze arrogante houding laat welgevallen !!
Was er voor een CT scan van mijn rug. Zeer vriendelijke radioloog. Ook het personeel waar ik me moest aanmelden waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Geen 5 sterren omdat ik niet kon zitten tijdens mijn aanmeldingsprocess wat ik vreemd vond omdat ik niet de enige kon zijn met rug of andere fysieke problemen. Of misschien duurde mijn aanmeldingsprocess langer dan normaal.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Medisch Centrum Aarschot met het openbaar vervoer


Langdorp Café Tennis 180 meter
36
Langdorp Café Tennis 180 meter
707
Aarschot Medisch Centrum 190 meter
707
708
709
Langdorp Café Tennis 200 meter
36
Langdorp Café Tennis 200 meter
707

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid