facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medipro

Medipro

Info

Bandagisterie, orthopedie. Steunzolen en kniebraces.
Borstprothese en speciale lingerie.



"Borstprotheses, Amoena Lingerie, Haarwerken, Orthopedie, Protheses, BandagisterieWij werken, enkel op afspraak, van maandag tot en met vrijdag!"
Adres: Vilvoordsesteenweg 183, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 023109779
Stad: Grimbergen
Route: Vilvoordsesteenweg 183
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Medipro openingstijden, Podoloog Grimbergen, Www Medico be, Steunzolen Merchtem, Griet Engelborghs, MediPro, Bandagist Meise, Bandagist Waasland
Recensies
Vandaag langsgeweest om een nieuwe prothese en protheselingerie en net zoals de eerste keer fantastisch geholpen. Het is niet evident om na een borstamputatie een winkel binnen te stappen om lingerie te kopen, maar bij Griet heb ik daar absoluut geen enkel probleem mee. Ze heeft kennis van haar producten en stelt je echt op je gemak. Een heel persoonlijke aanpak en een superservice want Griet doet er alles aan om je te helpen haalt alles uit, bestelt extra indien nodig, enz.. Ze is ook gewoon eerlijk en als een bepaald model niet zo goed bij je staat zal ze dat ook gewoon zeggen i.p.v. gewoon te willen verkopen. Ik kom met superveel plezier speciaal van Temse naar Grimbergen, want als ik naar Medipro ga weet ik dat ik op een zeer professionele en klantvriendelijke manier geholpen wordt en ga ik blij buiten. Ook mijn mama gaat hier langs voor haar prothese en protheselingerie en ook zij wil nergens anders gaan. M.a.w. niets dan lof en een absolute aanrader!
Ik heb maar één woord te zeggen : PERFECT !! Ik kwam om een rolstoel te huren en op een kwartier tijd was de zaak afgerond met een perfecte service, en het goede humeur met een grote glimlach krijg je erbij !! Het was een zeer positive ervaring. Zeker aan te raden !
Ik werd bij aankomst meteen geholpen. Het personeel nam haar tijd om al mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Ondanks de hoge werkdruk heerste er een kalme, aangename en professionele sfeer. Dank je!
Uitstekend service dankzij een zeer professionele technische benadering en een zorg voor de klant als persoon. Een zaak waar kwaliteit de maître-mot is.
Ik bel om een ​​afspraak te vragen en aangezien we elkaar niet direct verstonden hangt de medewerkster/baas geïrriteerd op omdat ze met iemand anders bezig was. Wat een gebrek aan respect! ! Je lost je zenuwproblemen met klanten niet op.
Top service in deze zaak! Griet maakt tijd voor je en adviseert op maat. Gezien de soms wat gevoelige historiek is het extra belangrijk om op uw gemak te zijn. Ik ben een zeer tevreden klant en kan medipro aan iedereen aanbevelen
Een zeer professionele en klantvriendelijke organisatie, zeer goede voorlichting en duidelijkheid vooraf. Erkend door zorgverzekeraars en coachingkan telefonisch, hulpmiddelen en eventueel ondersteunende medicatie zijn geheel kosteloos en worden boven het eigen risico volledig gratis verstrekt, ik had het eigen risico al volledig gebruikt en dit is dus voor mij geheel gratis, dit in tegenstelling tot vele anderen die stoppen met roken programma's aanbieden op zeer commerciële wijze en niet erkend dus niet vergoed . Voor mij was dit na grondig onderzoek mijn 1e keus en ben zeer hoopvol gestemd over het behalen van het gestelde doel " Nooit meer roken " met behulp van deze door Medipro geboden ondersteuning. Zeer aan te bevelen!
Griet is een gedreven professionele zaakvoerster die elk probleem aanpakt en oplost tot een optimaal resultaat. Steeds met de glimlach !! Top.
Vorig jaar was ik voor het eerst bij Medipro voor een brace. Daar waren wat problemen mee, maar ik dacht dat reclameren daarover, al te laat was. Totdat ik toch lange tijd later, mevrouw Engelborghs daarover informeerde. Meteen nam zij uitgebreid de tijd om mij te voorzien van een nieuwe brace. Gelukkig maar, want dit kwam mijn herstel na mijn operatie ten goede. En daardoor is voorkomen dat er schade zou zijn opgetreden. Ook voor andere zaken heb ik mogen vaststellen, dat Medipro zeer correct en eerlijk is. Als ik informeerde naar een ander duur hulpmiddel, werd mij verteld dat ik het eigenlijk niet echt nodig zou hebben. Kortom, het verkopen van eender wat, komt niet op de eerste plaats. Goede adviezen wel! Deze bandagist wordt dus door mij van harte aanbevolen!
goed advies, super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid