facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medineth Pure Pilates Studio

Medineth Pure Pilates Studio

Info

Iedereen die op zoek is naar een andere aanpak van lichaamstraining dan het fitnesscentrum, kan perfect aan zijn trekken komen in de Medineth Pure Pilates Studio.

Geschiedenis

De Pure Pilates Studio van Medineth met EREPS certificaat (Europees register voor fitnessprofessionals) functioneert naast de kinesitherapeutische praktijk.

Iedereen die op zoek is naar een andere aanpak van lichaamstraining dan het fitnesscentrum, kan perfect aan zijn trekken komen in onze Pure Pilates Studio.

Op een meer holistische manier wordt er lesgegeven in kleine groepen of kan men individueel begeleid worden. Men realiseert zich meer en meer dat lichaamsoefening een belangrijk aspect van ons dagelijks leven zou moeten zijn, maar tegelijkertijd aangenaam en stressverminderend moet blijven.

Adres: Vaartkom 1, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: +32 14507650
Stad: Grobbendonk
Route: Vaartkom 1
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Pilates Herentals, Pilates Lier, Pilates zandhoven, Pilates Moves, Pilates groepslessen, Pilates Kempen, Tandarts Grobbendonk, Pilates Herenthout
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid