facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medineth

Medineth

Info

Medineth te Grobbendonk (gelegen tussen Lier en Herentals) is een gezondheidscentrum met verschillende praktijken, waaronder tandartsen, kinesisten, ea.

Geschiedenis

Medineth te Grobbendonk (gelegen tussen Lier en Herentals) is een gezondheidscentrum met verschillende praktijken, waaronder tandartsen, orthodontisten, kinesitherapeuten, psychologen, logopedisten, een stomatoloog, audioloog, osteopaat en een vaatspecialist. In het Medineth-gebouw is ook de Pure Pilates Studio gevestigd.

Het huidige Medineth is gegroeid uit de tandartspraktijk van Peter Tolleneer (opgericht in 1977) en de kinesitherapiepraktijk van Inge Croux. In 2001 zijn beide praktijken ondergebracht aan de Vaartkom te Grobbendonk, aangevuld met verschillende andere praktijken. Op deze manier kan de patiënt op één adres terecht voor verschillende medische en paramedische disciplines.

Adres: Vaartkom 1, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: +32 14 50 76 50
Stad: Grobbendonk
Route: Vaartkom 1
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Podoloog Medineth, Orthodontist Grobbendonk, Tandarts Herentals, Medineth vacature, Gynaecoloog Grobbendonk, Osteopaat Grobbendonk, Diëtist Grobbendonk, Kinderpsycholoog Grobbendonk
Recensies
Mijn ervaring met kinesitherapie is zeer positief. Ik kom hier al langere tijd voor een probleem met een gezichtszenuw. De behandeling ervaar ik als zeer professioneeel; ze wordt ook aangepast aan mijn klachten. Ik word er vriendelijk ontvangen en er is tijd voor een babbeltje. De kinesist is gespecialiseerd in kaakproblemen en kan mij altijd een duidelijke uitleg geven als ik over iets vragen heb. Ik kom steeds met minder pijn, ontspannen en goedgezind thuis. Ook het personeel aan de balie is zeer vriendelijk.
Al 25 jaar klant en enkel goede ervaringen. De altijd vriendelijke receptie, toptandartsen Ilse Van Camp en Annelies Evens. Ook bij de recente tandarts Claudia Bulteel een heel goede ervaring. Als het goed is mag het ook gezegd worden
Na meermaals proberen te bellen voor een woordje uitleg, probeer ik het maar langs deze weg. Mijn dochter is onlangs voor een jaarlijkse controle op consultatie geweest en is er met de schrik van van af gekomen. Het tandsteen verwijderen, wat door een stagiaire werd gedaan, was zo pijnlijk dat ze 2 dagen pijn heeft gehad en niet meer naar de tandarts durft te gaan.Wat ik ten zeerste betreur want ze heeft een prachtig gebit, dat ik liefst zo wens te houden. Als de tandarts zelf zegt "nu heb je zeker bang van ons om nog te komen", dan weet men toch dat het niet oké was.Alle begrip dat stagiaires het ook moeten leren, maar een beetje voorzichtigheid en kennis zijn toch wel een vereiste. Ooit hoop ik eens iemand daar aan de lijn te krijgen om daar over te praten, anders gaan we op zoek naar een andere tandarts.
Na 50jaar patiënt bij Peter Tolleneer te zijn geweest, zeg ik graag vaarwel aan Medineth...! Nu de stichter met pensioen is, is het personeel, zowel aan de balie als enkele jonge tandartsen zelf, enorm verslechterd!..mijn mening Door het denigrerende gedrag van de niet-al-te-snuggere baliemadam, neem ik afscheid van deze zaak en zowel mijn partner als mijn zoon stappen mee op...! Ooit veel goede reklame voor Medineth gemaakt, klanten aangebracht enz..dat is nu dus volledig verleden tijd! Met spijt in mijn hart voor Peter en Inge, heb ik geen goed woord meer over Medineth te zeggen!.. Saluu.
Na meer dan 30 jaar klant begonnen bij Peter Tolleneer, een toptandarts spijtig genoeg met pensioen vanmorgen te horen gekregen dat ik afgeschreven ben als klant en geen afspraak meer krijg wegens te lang geleden, ben nochtans niet lang geleden nog bij de tandarts van wacht geweest, maar ja, daar verdienen zij niets aan he Benedenti Herentals gebeld, onmiddellijk een afspraak gekregen en ook goed advies, goede service gekregen. Ik zou een dikke 0 willen geven maar dat gaat spijtig genoeg niet, sinds Tolleneer weg is, is Medineth kwa service dik achteruit gegaan!
Altijd bij tandarts Tolleneer geweest, meer dan 30 jaar, nooit klachten gehad. Had afspraak in december bij een andere tandarts, omdat tandarts Tolleneer gestopt was. Door Corona afgebeld, moest 3 maanden wachten voor nieuwe afspraak. Vandaag geweest, met foto zagen ze aan 1 tand groot probleem, zo snel mogelijk laten herstellen. Nieuwe afspraak 31 augustus, is het dan dringend of moet ik ff wachten zodat ze hem moeten trekken en dan implantaat te laten doen???
Als het kon zou ik - 10 sterren geven. Zoiets zou moete sluiten.! Tand laten ontzenuwen wa blijkt van de paar kanalen 1 opgevuld!!!!. Geld vragen voor gepruts!!!
Absoluut niet tevreden. Door tandarts doorverwezen naar interne stomatoloog, en verdict was dat 3 tanden getrokken moesten worden omwille van kiste onder de wortels. Op vraag of dit niet operatief kon verholpen worden negatief antwoord, geen alternatief, tanden moesten eruit. Gevolg is ettelijke duizenden euro kosten en een jaar in de miserie slechts 1 kies overhouden in afwachting van implantaten. Tweede mening gevraagd bij stomatoloog in AZ Herentals die direct zei dat dit chirurgisch kon opgelost worden. Geen enkele tand moeten laten trekken en kosten vrij beperkt, probleem opgelost. Ik heb zeer de indruk dat geld primeert boven welzijn van patient bij medineth. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat er ook bekwame tandartsen zijn, Annelies Evens bv is top.
Met mijn dochtertje geweest enkele maanden geleden voor een tand die gebroken was en scherp was tegen de tong. Ze is doodsbang voor de tandarts maar gelukkig kwamen we bij een dame terecht die echt goed omging met kinderen. Mijn dochter heeft zelfs niet geklaagd over de verdoving... Bewoog helemaal niet omdat ze telkens werd gerustgesteld door de tandarts. Behandeling werd snel gedaan en mijn dochter was gelukkig! Toen we buitenkwamen sprak ze vol lof over haar. Meteen afspraak gemaakt voor begin volgend jaar voor een controle. Voor ons is dit onze vaste tandarts vanaf nu :
Heel fijne dames aan receptie! Geweldige zwangerschapsbegeleiding door positief minded gynaecoloog van sande, bekkenbodemexperte belmans en vooral superadequate osteopaat tolleneer! Heel tevreden over deze praktijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid