facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medicusspecialist

Medicusspecialist
Adres: Langdorpsesteenweg 202B, 3201 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 69 50 42
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Langdorpsesteenweg
Huisnummer: 202B
Postcode: 3201


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:30–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb gekozen voor medicusspecialist op aanraden van collega's. Bij het eerste gesprek met Anja voelde ik me meteen op mijn gemak, haar goede raad en behulpzaamheid stonden mij enorm aan. Sinds het begin van onze samenwerking is ze ook steeds zeer bereikbaar en paraat om mijn vragen te beantwoorden. Een betrouwbare makelaar die zich niet teveel opdringt, maar toch in de juiste mate aanwezig is, tip top!
Ik koos voor Medicusspecialist omdat dit een verzekeringsmakelaar is, specifiek voor medici. Bijgevolg beschikken ze bij uitstek over de juiste expertise om medici te begeleiden in het ingewikkelde verzekeringslandschap.nElke klant heeft zijn vaste makelaar, waarmee hij/zij/hun zeer laagdrempelig contact kan opnemen voor alle vragen.
Sedert 5 jaar begeleid door Medicusspecialist, de start als ASO toen met hun gemaakt. Top contact met steeds zeer open overleg en alleen maar positieve ervaringen!
Één aanspreekpunt met actieve opvolging van ons dossier. Kwaliteitsvol en gepersonaliseerd advies. Zeer tevreden
Heel erg content van de goede samenwerking met Anja! Altijd een correcte prijs en blijft me op de hoogte stellen van veranderingen in de markt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid