facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medico Vergaelen

Medico Vergaelen

Info

Medico Vergaelen, uw specialist in hartje Grimbergen voor steunzolen, steunkousen en orthopedische ondersteuning.



"Medico Vergaelen, uw specialist in hartje Grimbergen tegenover de kerk voor steunzolen, steunkousen en orthopedische ondersteuning. Gelieve ons telefonisch te contacteren of kom langs in onze winkel voor meer informatie."
Adres: Hogesteenweg 8 Kerkplein 9, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 02 306 45 50
Stad: Grimbergen
Route: Hogesteenweg 8 Kerkplein 9
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Medipro Grimbergen, Openingsuren Medico Grimbergen, MEDICO Schelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medico Vergaelen - Mobility Medico Vergaelen - Mobility 0 meter Gewoon geweldig , de beste service van het land ! Ze zijn echt geweldig !!!
Recensies
Fantastische zaak met een super team met als topprioriteit het helpen van hun klanten. Bij Medico is geen moeite te veel en dit steeds met de glimlach!
Een professioneel team in een mooi en familiaal kader met een uitgebreid assortiment . Er wordt een oplossing gezocht voor u probleem, men neemt er de tijd voor. Een dikke aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen. Professioneel +++++ Kennen hun vak en nemen hun tijd om je persoonlijk zo goed mogelijk te helpen, ook met advies. Uitstekend!
Dienst naverkoop was top
Gewoon geweldig , de beste service van het land ! Ze zijn echt geweldig !!!
Supergoede service en mooie zaak. Zaakvoerder neemt ruim de tijd om je te helpen. Top
Vertaald door Google Zeer professioneel team, zeer attent en altijd klaar voor de cliënt/patiënt. Heel erg bedankt dat je er bent voor de PMR die niet kan bewegen. ; Origineel Équipe très professionnelle, très à l'écoute et toujours là pour le client/patient. Un tout grand merci d'être là pour les PMR qui ne peuvent pas se déplacer. ;
Vertaald door Google Een zeer competente service, een luisterend oor, een oplossing. Goed gedaan, het is allemaal de reis waard! Origineel Un service très compétent, une écoute, une solution. Bravo, tout cela vaut le déplacement !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid