facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mediamarkt Ikea

Adres: Biezenstraat 51, Hasselt
Telefoonnummer: +3211294900
Stad: Hasselt
Route: Biezenstraat 51


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: MediaMarkt Hasselt open op zondag, MediaMarkt Hasselt adres, Ikea Hasselt webcam, Elektro Hasselt, MediaMarkt openingsuren zondag, MediaMarkt Hasselt afspraak maken, Coolblue Hasselt, Biezenstraat Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tonewood Tonewood 2 km Zeer knappe ontwerpen!
Custom AV Custom AV 7 km Custom AV is gespecialiseerd in audio & video integratie voor particulieren en bedrij...
Recensies
5 sterren.zegt genoeg. Heel vlotte en beleefde bediening.intelligent volk .spreken niet voor de zaak maar helpen je echt.
Fijn winkelen ook in corona tijd,.
Een helpdesk waar ze je niet helpen, topper Timothy!
Hopeloos, veel groepen mensen die aan fun shoppen leken te doen, in een bestek van 15 minuten geen verkoper of medewerker beschikbaar, geplande aankoop bij andere electro zaak gedaan.
Het was druk in de winkel. Ik had een vraag over een soort van Croque machine en ze konden me niet helpen of uitleg was er ook niet bij. Bij de tv's kregen we wel heel goede uitleg en hebben zelfs gekocht. Daar zijn we heel tevreden over.
Onvriendelijk en bijna niets voorraad enige oossing wat ze aanbieden online koop pfff
De MediaMarkt is uitstekend gelegen aan de afrit van Hasselt Zuid. Ook de nabijheid aan de grote parking van de IKEA is een plus. Er is een groot aanbod en er zijn veel medewerkers die je te hulp of te woord kunnen staan.
Winkel veel beter dan de vorige winkel,nu is er ruime parking die gratis is aangenaam om er te winkelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid