facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediaMarkt Boortmeerbeek

MediaMarkt Boortmeerbeek
Adres: Leuvensesteenweg 248, 3190 Boortmeerbeek, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 248
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: 10:00–18:30
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
Spijtig dat ik toch 1 ster moet geven 0 zou beter zijn, ik ben geholpen door Willem. Hij is heel onbeschoft geweest tegen mij. En voelde hem beter dan mij. Ik vind dit niet kunnen als ik rustig kom winkelen. Ik wil ook zeggen dat het niet oke is dat als ik wil komen kijken in de winkel dat ik telkens weer aangesproken word. Het is zeker een slechte ervaring geweest.
Ik kwam nog maar binnen en je krijgt al een goede dag en een glimlach.nIk ben geholpen door Nick S. zeer vriendelijke jongeman en weet over wat hij praat en je krijgt duidelijke uitleg en hulp.nnVoor een startend team/winkel goed bezig !
Geholpen met advies over een smartphone door Nick S. Vriendelijke jongeman. Zeer verzorgd en beleefd voorkomen. Vriendelijk begroet. Niet opdringerig en gaf mij het gevoel toch goed geluisterd te hebben naar mijn noden. Top verkoper. Kom zeker nog terug voor hem.
Ik was eerlijk teleur gesteld over deze winkel. Met alle positieve krachten naar daar gegaan om eens lekker te snuffelen in wat multimedia zonder enig idee iets te kopen. Maar bij aankomst bleek dat er geen dvd's, cd's en kleine multimedia producten te zijn. Wat een domper. Zelfs weinig playstation materiaal. Eigelijk niets wat je aan een tripje naar de mediamarkt zou verwachten... ik was snel buiten. Bij deze winkel kom je alleen om iets te kopen wat je moet hebben als een tv of iets dergelijk. Niet om eens te snuffelen in de bakken...
Mooie winkel op interessante locatie. Ruime gratis parkeergelegenheid. Ruim assortiment aan multimedia artikelen. Interessant dat bvb computermuizen zijn uitgestald zodat je ze kan uitproberen hoe ze in de hand liggen. Spijtig genoeg geen CD's of LP's uitgestald in de winkel. Deze zal je online moeten bestellen en dan in de winkel afhalen. Bij eerste aankoop gedurende opening kortingsbon van 5 € ontvangen alsook een draadloze hoofdtelefoon van het merk KODAK!nOpletten met de prijzen van bepaalde artikelen, Een ergonomische computermuis werd op één week tijd zomaar even 53€ duurder!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid