facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediaMarkt Be

MediaMarkt Be

Geschiedenis

Media Markt is de Europese nummer 1 op het gebied van electronica. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een enorm aanbod van producten en accesoires inzake TV, hifi, foto, telecom, informatica, navigatie, muziek, films, games, wellness & beauty en huishoudelektro van de beste merken tegen de laagste prijs. Hou deze pagina in de gaten voor speciale promoties, wedstrijden en evenementen van jouw Media Markt!



"MediaMarkt is een winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, en is nummer 1 in Europa.Hoe zijn we hier gekomen? Simpelweg met een mix van innovatie, een breed assortiment producten en bovenal een unieke klantenervaring.Onze zakelijke klanten sluiten hun aankopen altijd met een glimlach af dankzij onze gepersonaliseerde B2B-service.U kunt ons vinden in een van onze vele winkels of in onze online shop."
Adres: Brugsesteenweg 435-439, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +3251259110
Stad: Roeselare
Route: Brugsesteenweg 435-439
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:30
Dinsdag: 10:00 - 19:30
Woensdag: 10:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 19:30
Vrijdag: 10:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: MediaMarkt roeselare GSM, MediaMarkt Roeselare PS5, MediaMarkt solden, Krëfel Roeselare, Openingsuren Vanden Borre Roeselare, MediaMarkt Asse, MediaMarkt Gent, Mediamarkt Openingsuren Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ElectroStock Roeselare ElectroStock Roeselare 261 meter Hoewel de winkel totaal niet aanspreekt omwille van het lelijke logo en ongezellige i...
Recensies
De plaats voor Electrische toestellen van wasmachine tot robotstofzuiger, camera, tablet, computer met kast tot appelpc. Gisteren google chromecast gekocht voor de tv 4K door opzeg van digibox, maandelijkse huurkost van het digitoestel niet meer nodig. Met nu juist supersnel internet en google chromecast kijken we nu nog altijd superscherp naar tv voor een spotprijsje! Topgeholpen geweest door een vriendelijke verkoper! Binnen 15 min terug buiten. Toppie hoor mediamarkt!
Standaard mediamarkt electronica winkel. In het verleden kassa-bediende samen met security mij onder druk gezet om een verdacht product met kapotte/gescheurde doos mee te nemen opgemerkt aan de kassa dat de doos beschadigd was doordat het handvat scheurde aan de kassa waarvan achterna dus ook bleek dat het apparaat werkelijk schade had en hier geen compensatie meer voor gekregen, de schuld lag bij ons? Ik koop hier enkel als het echt niet anders kan. Andere opties genoeg om je electronica te kopen... zelfde prijzen elders en betere service Deze winkel heeft me voor 300-400 euro opgelicht. Na klacht ombudsdienst wilden ze ook niet samenwerken aan een deftige oplossing en ging ik uiteindelijk nog reparatie kosten moeten betalen voor een product die reeds beschadigd was voor dat ik zelf betaald had. Maar ik had mij laten doen mits ik de wetgeving hierover niet kende en het toch betaald en meegenomen...wat achteraf niet wettelijk bleek te zijn van hun kant. De camerabeelden zouden mijn verhaal bevestigd hebben, maar die wilden ze natuurlijk niet geven aan de ombudsman en voor een rechtszaak aan te spannen voor een product van 300-400 euro moet je gek zijn en dat weten ze ook. Dus voelen ze zich ongenaakbaar. Dus deze en alle winkels van deze keten vermijden... U bent gewaarschuwd.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel aan het onthaal. Ondanks de drukte, veel klanten met het slechte weer.
mijn airpods zijn binnen de garantie 3x kapot gegaan op dezelfde plaats toen ze hersteld waren werkten ze max 14 dagen perfect terug. en meer konden ze er blijkbaar niet doen. zeer jammer
Je koopt een airfryer omdat je een cadeaubon hebt en daarna moet je elders voor accessoires. Bewijst nogmaals dat de service ondermaats is. Ook niet online maar wel de tip gekregen van een medewerkster om het online bij philps te gaan bestellen... De bon blijft dus in mijn zakken.
Onverwacht in de buurt en altijd zin om de nieuwigheden te zien. Kwam goed uit voor mijn vrouwtje, een Gsm case voor haar S21+ voor 12,-€ is een koopje. Vrouwtje blij ikke goede punten.
Goede customer service. Voor basic issues een goede plaats. Als je ingewikkelde problemen hebt op vlak van ICT en dergelijke, raad ik je aan om een computerwinkel op te zoeken. Aanbod van elektronica is wel gigantisch en gevarieerd.
Sava. Vriendelijk blond meisje aan de kassa. Persooneel is bereid om te helpen. behalve de roste jonge kerel bij de gsm's. Onvriendelijk en werkt daar tegen zijn goesting...als hij daar nog "werkt"
Goede mediamarkt vrij aangenaam me service alleen voldoet niet aan een 5 ster review. Aangezien in het verleden betere mediamarkten gezien te hebben.
Heb bijbetaald om gebruiksklaar af te leveren bij mij thuis. Ze konden het watertoevoe r niet aansluiten zegden ze maar ze hadden er geen verstand van er zat nog een dop op die eerst moest verwijderd worden Dus mijn geld kwijt en alles zelf moeten doen, dus service een grote nul en betaal niet voor perfekt aflevering want die is er niet. En als ge iets zegt dan zeggen ze dat mogen wij niet doen? Wat niet doen ? Doen wat ge moet doen. Dus minder dan nul kan ik niet geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid