facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediaMarkt Be

MediaMarkt Be

Info

Media Markt is de Europese nummer 1 op het gebied van elektronica. Onze ervaren collega's in Media Markt Machelen helpen u met de glimlach verder.

Geschiedenis

Media Markt is de Europese nummer 1 op het gebied van elektronica. Onze ervaren collega's in Media Markt Machelen helpen u weldra met de glimlach verder. Bestel online en haal je bestelling een half uur later op aan de ingang.



"MediaMarkt is een winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, en is nummer 1 in Europa.Hoe zijn we hier gekomen? Simpelweg met een mix van innovatie, een breed assortiment producten en bovenal een unieke klantenervaring.Onze zakelijke klanten sluiten hun aankopen altijd met een glimlach af dankzij onze gepersonaliseerde B2B-service.U kunt ons vinden in een van onze vele winkels of in onze online shop."
Adres: Woluwelaan 11, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222392210
Stad: Machelen
Route: Woluwelaan 11
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: MediaMarkt wasmachine, MediaMarkt in de buurt, Mediamarkt Maldegem, MediaMarkt Mechelen openingsuren, MediaMarkt Mechelen, MediaMarkt Mechelen Bruul, MediaMarkt open op zondag, Media Markt Zwijndrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeti Shop Jeti Shop 787 meter Jeti Shop is an online store offering different products for gaming, computer offices...
Recensies
Verschrikkelijke ervaring, ik kom bij de winkel om 18 uur en vind de deuren gesloten ondanks dat de sluitingstijd 19 uur is!!! het antwoord is we sluiten eerder omdat we anders niet om 19 uur kunnen sluiten!!!! Jammer, met Kerstmis kun je niet eerder dicht!!! Te vermijden.
Ik verdwaal daar altijd omdat je via de macro erin moet en via een hele andere kant er terug uit moet. Heel verwarrend. Mediamarkt zelf heb ik niks op aan te merken, werd er goed geholpen.
Op 28/07 micro oven besteld was op voorraad en zou na 2 dagen geleverd worden . Echter niks van gedurende 1 week alle dagen contact opgenomen . Nooit is er een oplossing gekomen .na 7 dagen bestelling geanuleerd en wacht nu tot ze mijn betaling terug zullen storten . 1 gouden raad koop niets bij media markt ze zijn het niet waard.
Zeer onvriendelijke kassabediende, wij stonden er alleen op een niet druk moment en nog maakte de verkoper geen enkel contact met ons, hij was tijdens dat wij betaalde bezig met andere dingen. Als klant wil ik met respect behandeld worden, je koopt ten slotte bij Mediamarkt geen pak koekjes en dan nog ....
Aardig complete MediaMarkt, alleen wel zeer vreemd dat men hier via dezelfde ingang als de Makro naar binnen moet gaan. Voor de Makro heb je een aparte pas nodig, waardoor je iedere keer bij de receptie aan moet geven dat je alleen voor de MediaMarkt komt, waarna ze daar het poortje voor je kunnen openen. Maak een aparte ingang voor de MediaMarkt en je zal zien dat je ook meer klandizie zal krijgen.
Fantastische medewerkers. Mijn buurvrouw en ik zijn er op 5/10/'22 geweldig geholpen met heel veel geduld, vriendelijk en behulpzaam. Zeker deze twee personen Erhan bij de technische kant en Hilde aan de kassa. Supertoffe mensen.
Update 10-9-2019: Wij zijn achteraf gecontroleerd geweest door de verantwoordelijke en deze heeft ons slecht doen verdwijnen en naar een oplossing gezocht. Waardoor wij zeker nog zullen langskomen in Vilvoorde. Alvast bedankt voor het professionalisme. Als je geen sterren kon zetten zou ik dit gedaan hebben. De herstellings dienst is incompetent. Ik ging mijn iPhone scherm gaan laten repareren wacht een uur een half om dan te horen te krijgen dat het scherm niet veranderd kan worden. Ze hebben er 2 verschillende schermen in gezet en geen enkele werkte dus uiteindelijk krijg ik mijn gsm terug met het oude scherm. Het oude scherm was er uitgehaald en dan terug ingezet maar nog in een slechtere staat dan ervoor. Vanboven aan het scherm ontbreekt een heel stuk het scherm is ook een beetje los aan de kapotte stukken. Als je komt voor u gsm te laten repareren zou ik dit zeker afraden. Conclusie je wacht er een uur een half om een kapotter scherm terug mee naar huis te krijgen.
Slechte winkel onze ventilator was gewoon door gebrand na 5 minuten hij was net gekocht. Daarna krijgen we een nieuwe mist er de helft.
Supermarkt op het einde van zijn bestaan. Kortingen tot 20 procent. Veel lege winkelrekken vooral in de food afdeling.
Ben zeer tevreden van deze winkel. Hebben mij zeer goed geholpen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid