facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media-Architect

Info

Mediaplanning & Advies ・Events

Geschiedenis

Het verhaal van Media-Architect begint bij een passie voor media en de drang naar resultaat. Gedurfd en doordacht, met oog voor eigenheid. Want net zoals een architect exclusief werkt voor zijn bouwheer, verkiezen wij een individuele benadering op maat.

Elk bedrijf heeft verschillende noden, waarom zouden we dan eenzelfde aanpak afvuren op al onze klanten? Bij ons ben je geen nummer, wel een partner die een doordachte aanpak verdient. Je ziet het aan ons logo alleen al: jij staat centraal in onze samenwerking, die telkens uit vier stappen bestaat.

ANALYSE
Stap 1

Vertel eens, wat kunnen wij voor jou doen? Met blanco blad en toetsenbord in de aanslag luisteren we naar jouw doelstellingen en verwachtingen. Dit ontwerp is de basis voor een slimme uitwerking.

KENNIS
Stap 2

Kennis is koning, vinden wij. Na het eerste gesprek brengen we daarom de beste oplossingen, kanalen en ideeën in kaart. Natuurlijk met oog voor jouw planning en budget.

ACTIE
Stap 3

Na jouw goedkeuring is het tijd om in actie te schieten. Doordat we steeds samenwerken met enthousiaste ondernemingen waarin we geloven, koesteren we een gedeelde en grenzeloze motivatie om ervoor te gaan. That’s the spirit!

CREATIE(F)
Stap 4

Radiocampagne, online bannering, event of een professioneel magazine? Wij houden je hoe dan ook betrokken tijdens de uitvoering van het mediaplan. Creativiteit vinden we daarbij belangrijk, indien dat bijdraagt tot een geslaagde campagne.



Jij mag genieten terwijl wij coördineren.
Onze benadering voor onvergetelijke events.

Jouw evenement georganiseerd, van a tot z? Yes, please! Van communiefeesten en verjaardagen tot jubilea, personeelsfeesten en bedrijfsrecepties: we luisteren graag naar jouw ideeën en wensen. Met veel goesting buigen we ons daarna ook over de uitwerking.



"Media-Architect is een full-service communicatiebureau met een hart voor KMO's. Online marketing, grafisch ontwerp, mediaplanning, productie, creatief concept en strategie: bij ons vind je alles onder één dak!"
Adres: Prekersstraat 33, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032379282
Stad: Antwerp
Route: Prekersstraat 33
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Prekersstraat 33 2000 antwerpen, Communicatiebureau Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitage Gitage 123 meter Copywriting & Vertalen
Labels Inc. Labels Inc. 166 meter De winkel om kleding van GROTE merken aan te schaffen aan outlet prijzen
Artishocq Artishocq 174 meter Een aangenaam welkom een leuke sfeer om een creatief concept uit te werken. Mijn hemd...
Website Tip Website Tip 183 meter Website Tip geeft mensen de mogelijkheid om hun website & webshop tips om te ruilen v...
Volk Freelance Studio Volk Freelance Studio 185 meter Top grafische ontwerpers
dedline dedline 185 meter Graphic Design / Desktop Publishing (DTP)
Drnxt Drnxt 199 meter
CIAgency CIAgency 200 meter Bilingual creative agency that writes, innovates, markets and above all, empowers. O...
Didie.be Didie.be 212 meter Via Didie | Direct in Dienst kan u op zoek gaan naar vast werk of een stageplek, zond...
Rapid Media Rapid Media 233 meter Onvriendelijk. Ik kreeg een stevige middelvinger van de man van Beam-inc
Beam Inc Beam Inc 233 meter After many years of giant outdoor Beaming, this media support is still proving it's e...
Heller Deeper Guerrilla Heller Deeper Guerrilla 233 meter De originele Belgische guerrilla.
De Cliént - Haircare De Cliént - Haircare 261 meter Superfijne kapper! Saskia en Pieter slagen er steeds in om een fijne sfeer te creëren...
Infoblox Inc. Infoblox Inc. 267 meter
LEVEL UP Publishing LEVEL UP Publishing 305 meter Prima service! Wij zijn nu twee jaar klant bij Femke. Ze verzorgt de sociale media vo...
NEMAC NEMAC 306 meter Hartelijk bedankt Marc en Nick voor de adequate ondersteuning. Voor onze onderneming ...
Steel Bussiness Steel Bussiness 370 meter Steel services worldwide Steel Trading Steel Bussiness
Robyn & Co Robyn & Co 370 meter Gepersonaliseerde maatkleding
Recensies
Media-Architect is een communicatiebureau die meedenken en die kosten noch moeite sparen om met frisse, leuke ideeën voor de dag te komen. Ze houden rekening met elk detail van jouw KMO zodat je communicatiestrategie 100% vertelt en weergeeft wie je bent. Knap werk!
Allemaal toppers onder één dak! Met Media-Architect is je communicatie in goede handen. Ze komen telkens weer met nieuwe, originele ideeën en werken ze dan ook nog eens tot in de puntjes uit! We werken al enkele jaren beestig goed samen... Ze zetten dan ook altijd hun beste pootje voor! Schollekes, op nog vele jaren! Kristof van Zowizoo
Vanaf dag 1 zijn ze mijn partner in al mijn communicatie en dit doen ze voortreffelijk. Ze ontnemen mij als startende ondernemer van alle zorgen omtrent communicatie en marketing zodat ik mijn kostbare tijd kan steken in de dingen die ik wél goed kan. Een absolute no-brainer als je een partner zoekt om je bedrijf samen te doen groeien!
Samen met Media-architect hebben we New Look Fashion nog meer op de kaart gezet. Ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl , het waren ideeën die Media-architect aanbracht. Ze staan ons bij met raad en daad waar nodig. Online & offline.
Het team van Media Architect valt niet te schatten. Wat een fantastische samenwerking elk project.
Creatieve duizendpoot die niet schuwt om out of the box te denken. Mijn go to team voor on- en offline media en evenementen.
Professionele media partner met kennis van zaken. Schakelt snel en correct!
Super vlotte service én zeer transparante communicatie!
Een creatieve ploegmet ambitie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid