facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mecano Security

Mecano Security

Info

Vos clés sont perdues ou abimées? Besoin d’ une copie de votre télécommande ou une ouverture de vos portières? Appelez nous au 0491 59 40 25.
Particuliers et professionnels, toutes marques de véhicules.
Nous assurons les dépannages 24h/24 - 7j/7

Geschiedenis

Chez Mecano Security vous trouverez tout pour le bricolage (du simple tournevis à la perceuse la plus sophistiquée), tout pour la serrure et la quincaillerie. Nous faisons également la reproduction de toutes clés ( de la simple clé de meuble à la clé de voiture avec transpondeur). Nous assurons aussi les dépannages serrure 24h/24 7j/7 appelez-nous au 0800 93 105.



"Mecano Security est une entreprise de serrurerie depuis 1936. Service rapide : Dépannage dans l'heure.Nous nous déplaçons en camionnette dans la région de Mons à tout moment de la journée ou de la nuit.Prix compétitifs et transparents pour les dépannages d'urgence, communiqués au préalable par téléphone.Nous ouvrons les portes claquées ou fermées, en cas de clé perdue, serrure cassée, etc.Nous effectuons les réparations suite à un cambriolage pour sécuriser les lieux, mais aussi de façon préventive pour la maison, le bureau, l'entreprise ou le magasin.Confiez-nous la duplication de tout type de clés de voiture, multipoints, de sécurité, etc.Contactez-nous pour un placement de serrure et pour les équipements de sécurité."
Adres: rue de Bertaimont 2, 7000 Bergen (België)
Telefoonnummer: 0491594025
Stad: Mons
Route: rue de Bertaimont 2
Postcode: 7000


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Serrurier Mons
Recensies
Efficiënt, vriendelijk en commercieel! Hij redde me door de kapotte sleutel van een Mercedes uit 1984 te repareren, het enige exemplaar. Door hard werken en professionaliteit slaagde hij er na verschillende pogingen in om de sleutel tot perfectie opnieuw te maken. Ik raad aan !
Serrurerie Mecano Security een echte aanrader voor hun snelle service en professionaliteit. We verlieten ons huis zonder sleutel door te vergeten en konden niet naar huis terugkeren. Een hele aardige meneer van de Slotenmaker loste ons probleem snel op. Veel dank aan hem!
"Ik wil Serrurerie Mecano Security bedanken voor hun snelle en professionele service. Ik had een probleem met mijn deur die geblokkeerd was en ik kon mijn huis niet binnen. Ik belde Serrurerie Mecano Security voor assistentie en ze waren binnen 30 minuten op een vrijdag om 20.00 uur om mijn probleem op te lossen. De technicus was erg vriendelijk en deskundig, hij identificeerde snel het probleem en gebruikte het juiste gereedschap om de deur te openen zonder het slot te beschadigen. De service was snel en efficiënt en de technicus nam zelfs de tijd om het uit te leggen voor mij hoe ik dit probleem in de toekomst kan voorkomen. Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen en ik beveel Serrurerie Mecano Security ten zeerste aan aan iedereen die een professionele en betrouwbare slotenmaker nodig heeft."
De slotenmaker kwam en deed zijn werk zeer professioneel en snel. Mijn deur was in een mum van tijd van het slot. Maximaal 10 seconden. En toen repareerde hij zonder mij extra te betalen het slot vanwege het feit dat de sleutel er van binnenuit in zat. Zelfs deze reparatie was erg snel. De totale tijd die hij aan zijn werk besteedde, was ongeveer 10 minuten. Dus ik was erg blij hem te bedanken en te betalen voor het uitstekende werk dat hij deed. Behalve dat de prijs voor de hele reparatie, in vergelijking met andere slotenmakersbedrijven die ik hier in Bergen heb gecontacteerd, de beste was. Daarom raad ik iedereen dit slotenmakersbedrijf van harte aan.
Snelle en goede probleemoplossing uitstekend gedaan. Aardige en zeer competente persoon, en wat niets bederft, redelijke prijzen. Sterk aangeraden.
Hartelijk dank voor uw beschikbaarheid, uw snelheid van ingrijpen en uw vriendelijkheid. Ik raad 1000% aan
Niets te zeggen, zeer professioneel, zeer efficiënt en ook zeer vriendelijke service, het probleem was binnen een half uur opgelost reis inbegrepen.
Aankomen in 45 minuten, forceren en vervangen in 10 minuten. Zeer goede prijs. Ik raad hun diensten aan.
Snelle service -> gecontacteerde persoon aanwezig in 15 min, goed advies en efficiënt. Betaalbare prijs. ik raad aan
Zeer snel in beweging, prijzen goedkoper dan de concurrentie en vooral niemand er bovenop!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mecano Security.

Mons slotenmaker

openingstijden, locatie, vervoer. rue de Bertaimont 2 mons hardware winkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mecano Security adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mecano Security. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mecano Security delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Clé Voiture La Clé Voiture 0 meter Efficiënt, vriendelijk en commercieel! Hij redde me door de kapotte sleutel van een M...
Serrurerie Artisanale Merlin Serrurerie Artisanale Merlin 331 meter Vertaald door Google Hallo Google Maps-familie. Meer dan een slotenmaker. Een echt mu...
Pep's Store Pep's Store 338 meter Vente de nombreux produits de décoration et mobilier rétro-vintage, Vespa, Volkswage...
PRONAILS HAINAUT PRONAILS HAINAUT 739 meter <span class="f5axBf"
VURAL FOOD VURAL FOOD 2 km Vertaald door Google Zeer goede prijs Origineel Très bon prix
Serrurier Dubois - Mons Serrurier Dubois - Mons 3 km Serrurier Mons (7000): SERRURIERDUBOIS.BE, urgences 24h/24 7J/7
TOUT FIX TOUT FIX 4 km Vertaald door Google Zeer goed Origineel Muito Bom
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid