facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meating Room

Meating Room

Info

steak, gamba’s, scampi’s, sliptongetjes...

Geschiedenis

Restaurant

Adres: Oude Markt, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016200043
Stad: Leuven
Route: Oude Markt
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Vleesrestaurant Vlaams-Brabant, Steak tartaar Leuven, Baracca Leuven, Belgisch restaurant Leuven, Vleesrestaurant Leuven, Restaurant Oude Markt Leuven, Restaurant Muntstraat Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Resto Ribs Resto Ribs 58 meter Heerlijke malse ribs gegeten, met verse salade en goeie frieten. Top zaak
De Clijne Taefel De Clijne Taefel 188 meter Niet zo lekker
Bistro Tribunal Bistro Tribunal "Chez Yf" 335 meter Ik was zo blij te horen dat Leuven eindelijk een steak restaurant van dit kaliber kre...
Recensies
Heel lekker kwaliteitsvolle unieke restaurantbeleving! The chef choice was een uitstekende keuze en lekkere variatie van verschillend rund. Goede porties niet te groot, niet te klein -doggy bag mogelijk. Heerlijke zelfgemaakte mayonaise en een gezonde salade met veel groentjes. Top bediening en super interieur! Een ware aanrader!! Vegetarische menuopties: Hier kom je echt om vlees te eten. Niet geschikt voor veggies. Speciale dieetwensen: Je kan zeker glutenvrij eten: salade en het rundvlees door eventueel de frietjes te laten indien heel allergisch aan gluten
Een van de beste steaks die ik ooit heb gegeten! Steak van de Belgische Wit Blauw. Flinke porties lekker eten! Goede huiswijnen en zeer vriendelijk personeel. Personeel met passie en kennis, geen vraag die ze niet kunnen beantwoorden. Liefde voor het vak en voor het vlees. Van mij krijgen ze 5 sterren. Heerlijk!
Hidden gem in Leuven. Kwaliteitsvol eten, goede wijn en vriendelijke bediening.
Dit was de eerste keer dat ik in Leuven een restaurant moest boeken maar door de goede reviews gekozen voor de Meating Room en dit stelt zeker niet teleur. Het eten is er fantastisch en een echte aanrader voor elke liefhebber van de grill. De bediening was er snel en ontzettend beleefd en professioneel. Zelf met het volle restaurant nemen ze de tijd voor elke gast. Het is zeker een restaurant dat ik nog eens bezoek.
Zeer goed restaurant voor vleesliefhebber!Eten: 5/5
De gerechten zijn erg goed, het vlees wordt perfect klaar gemaakt. De side dishes vallen wat tegen. De bediening is goed, de wijnkaart heeft niet al te veel keuze maar wel de juiste.
Zeer vriendelijk personeel. Eten was verzorgd, ruim voldoende en lekker. Alleen jammer dat het zo duur is. Zeker de speciale vleessoorten kosten wel wat!
Overheerlijke rib eye en entrecote gegeten. Rode huiswijn erg lekker en zelfs een bolletje chocolademousse bij de koffie. Dank!
Echt heerlijk vlees, fantastisch vriendelijk personeel. Mooie entourage. Heerlijk gegeten!
Sfeervolle steakhouse waar 'de koeien' je letterlijk aanstaren met zeer vriendelijke bediening. Vleeskeuze was opzich redelijk, maar de crème de la crème qua vlees kun je er niet krijgen. Geen tournedos of ossenhaas dus, wat best apart is als je restaurant The meatingroom heet. Eerlijk gezegd moest ik Google raadplegen om te weten wat elke vleessoort inhield, maar dat zal eerder een persoonlijk gebrek zijn. Kogelbiefstuk was voor mij het maximaal haalbare, omdat ik niet direct gecharmeerd ben van paardenvlees, entrecote of ribeye. Toch evengoed lekker gegeten, ondanks dat het vlees niet zo mals was als bij ossenhaas. De overheerlijke Dame Blanche maakte het meer dan goed. Edit: omdat mijn kaartleesfunctie niet optimaal was een extra ster!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid