facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meat me

Meat me

Info

We bieden jullie een brede selectie van heerlijke gourmetburgers aangevuld met heerlijke hapjes en zalig zoete desserten!
(m)eat you soon!

Adres: Grote Markt, 3200 Aarschot
Stad: Aarschot
Route: Grote Markt
Postcode: 3200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hamburg Burgers Hamburg Burgers 212 meter Geweldige ervaring! De beste hamburgers zijn hier te vinden. Alles is lekker en ver...
Recensies
Bijzonder toffe plaats voor gezellig te praten, met heel veel lekkers bij verschillende resto's.
Zeer leuk nieuw concept in aarschot! Voor ieder wat wils
Lekkere geitenkaassalade gegeten. Binnen gezellig ingericht. Verschillende hoekjes. Keuze uit lekkere cocktails en mocktails.
We waren hier op een vrijdagavond en alle eetkraampjes waren dicht, wat een teleurstelling. De openingsuren online en op het raam geafficheerd gelden blijkbaar enkel voor de cocktailbar.
Leuk initiatief. Heel gezellig en lekker. Nog een paar opstartpuntjes, bv: een luiertafel in de toiletten en misschien beter werken met afhaalnummertjes of afhaalalarmen wanneer het eten klaar is. Op drukke momenten lijkt het me nu chaotisch.
Banh mi bij Bambu genomen. De vegetarische. Schandalig duur voor wat je krijgt. Zogezegd met tofu. Juist ja. Waar is de tofu? Die zit in de geraspte wortel, mee geraspt. Let wel, het is zoeken naar gele stukjes, 90% wortel. 10 euro voor een klein broodje met sla komkommer en wortel. Nee dankje. Wat een afzetterij.
Volgens de website zou de met open zijn tot 24u. Wij waren er om 19u maar alle zaken behalve de cocktailbar waren dicht. Bedankt om mij deze verplaatsing 'voor niks' te hebben laten maken.
Zeer leuk concept! Eten kan je gaan bestellen aan het kraampje en dan gaan afhalen als het klaar is. Alleen zou het handig zijn als ze werken met volgnummers of een ander soort systeem voor het afhalen.
Gezellige plaats met verschillende eetmogelijkheden. De beenhouwerij staat misschien een beetje verloren en zou beter gediend hebben als extra eetkraampje naar mijn mening
Stilaan gekende formule van een foodhall waar je eten en drank kan afhalen aan diverse standen. Je gaat zitten waar je wilt.Leuk initiatief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid