facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meander

Meander

Info

MEANDER is een zorg en buurt boerderij van ROTONDE vzw op de grens van Kapellen en Brasschaat met als slogan: "HET ZIT IN ONZE NATUUR"!

Geschiedenis

Meander is een zorg en buurt boerderij van Rotonde vzw op de grens van Kapellen en Brasschaat met als slogan: "Het is zit onze natuur"! Op een duurzame wijze en volgens de principes van MVO brengen we drie thema’s samen.

Onder “zorg” groeperen we verschillende sociale doelgroepen zoals kinderen, jongeren en volwassenen met een zorgvraag/beperking, mensen met een arbeidshandicap, mensen met een psychische ondersteuningsvraag, sinjoren, enz.

Onder “boerderij” verstaan we een groene omgeving van waaruit Meander haar activiteiten organiseert. Deze kunnen tevens divers zijn: moestuin, ambachtelijke ateliers, dieren, productverwerking, therapeutisch paardrijden, toerisme, natuurbeheer, ….
Deze verschillende activiteiten organiseren we samen met meerdere partners die actief zijn op de boerderij zoals het vogelopvangcentrum (VOC), het agentschap voor natuur en bos (ANB), Begeleidingscentrum Dennenhof, Bielebale.

Het thema “buurt” vinden we terug in de lokale verankering en inbedding van onze zorgboerderij in de wijk Hoogboom en bij uitbreiding de gemeente Kapellen en Brasschaat. Als zorg en buurt boerderij bevinden we ons niet op een eiland maar willen we mee investeren in buurtwerking, het lokale verenigingsleven, scholen enz. Vele vrijwilligers uit de buurt vinden ondertussen ook de weg naar onze boerderij.

Zorg, buurt en boerderij vinden elkaar rond diverse thema’s: zinvolle dagbesteding, (sociale)tewerkstelling, therapie, opleiding, recreatie, toerisme, kunst, cultuur, productverkoop,….

Adres: Holleweg 43, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 036502690
Stad: Kapellen
Route: Holleweg 43
Postcode: 2950


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: OLO-Rotonde vzw, Sterrenhuis Brasschaat, OLO Kapellen, Zorgboerderij Boechout, De Meander, Ludentia reizen 2023, OLO-Rotonde onthaalteam, Opendeur OLO Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crochet Art for Animals Crochet Art for Animals 3 km Crochet Art for Animals, gegroeid uit mijn liefde en passie voor dieren. Voor verde...
De Schutter Hoevezuivel De Schutter Hoevezuivel 4 km Topkwaliteit!! Heerlijke chocomelk, fantastische volle melk en de chocomousse is om e...
Kapelse Artisanale Heuning Kapelse Artisanale Heuning 5 km Hobby-imkerij met met de productie van (een weinig) artisanaal geoogste heuning.
Recensies
Geweldig team die het leven leuk maakt voor vele mensen. Ik heb zelfs de idee om, wanneer ik meer tijd heb, mij in te schrijven als vrijwilliger. Jammer dat ze worden lastig gevallen door enkele buren die de zorgboerderij geen warm hart toedragen.
Mooi, rustig, lieve mensen. Je kan huisgemaakt brood, confituur ed aankopen om organisatie te steunen. Ernaast is n opvang voor kleine gewonde dieren.
Vriendelijke mensen met veel geduld en oog voor ieder zijn querks.
Mooi en verzorgd om je gevonden dier hier af te geven. Heel tof met het propere wachthuisje!
Zeer mooie omgeving. Kom je helemaal tot rust
Onze zoon is hier voor de dagbesteding, en hij doet en is er graag.
Hele fijne plek voor hele fijne mensen, een groene oase tussen Kapellen en Brasschaat .
Hier is het vogel opvang center
Gewoon weg super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid