facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mealhero

Mealhero

Info

mealhero: da's Stomen. Scannen. Smullen.
Onze smart stomer tovert je elke dag wat lekkers op tafel.
Zonder gedoe een gezonde maaltijd thuis.

Geschiedenis

Een gezonde maaltijd, slim bekeken



"De makkelijkste manier om lekker en gezond te eten."
Adres: Evenbroekveld 16 A, 9420 Mere, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 53 42 00 14
Stad: Mere
Route: Evenbroekveld 16 A
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Mealhero Casserole, Mealhero review, Mealhero app, Mealhero recepten, Mealhero stoppen, Mealhero contact, Mealhero korting, Mealhero 2 personen
Recensies
Ik ben klant sinds SEPTEMBER 2021, en omdat ik alleen woon en maar een kleine frigo heb bestel ik 10 maaltijden elke 2 weken. Ik ben super content van, er is altijd een nieuwe gerecht die ik uitprobeer maar ik heb ook mijn favorieten. Voor mij mealhero is een echte hero zo heb ik nog meer tijd bespaart voor mezelf en mijn hobby's. Ik kan alleen maar aanraden. Top idee van de founders. Keep going! :
Eerst en vooral: bedankt Mealhero om een jonge startup van eigen bodem te zijn die een probleem probeer te tacklen steeds drukkere agenda en geen tijd om gezond te eten! Sommige zaken kunnen beter, maar over het algemeen zeer goed product! Ondertussen zijn we al enkele maanden klant en moeten we zeggen dat Mealhero een positieve impact op ons leven gehad heeft. Voor we op aandringen van mijn vriend begonnen met Mealhero was ik sceptisch. Zou het eten wel smaken? Is er genoeg variatie in het eten? Kost het niet wat veel? Porties groot genoeg? Variatie is er zeker en vast! Enkel zou ik de tip geven om sommige ingredienten toe te voegen die combineerbaar zijn met meerdere andere ingredienten. Soms heb je combinaties die niet 100% passen door gebrek aan keuze voor bepaalde zaken bv noodles. smaak: Zit grotendeels goed, al moeten we zelf groenten bijna altijd bijkruiden tenzij het "spicy" food is. Prijs: Lijkt in eerste instantie duur, maar rekening houdend met voedselverspilling, tijd om te shoppen en koken, ... vinden we het uiteindelijk een correcte prijs. Zeker als je met gelijkaardige producten vergelijkt. Porties: dit is persoonlijk. Mijn vriend eet vaak de rest van mijn bord leeg omdat ik rap vol zit. Sommige porties bv noodles, pasta, ... mogen zeker wel groter. twee nadelen: de stoommandjes durven wel eens te breken. Gelukkig stuurt het super support team van mealhero na een foto'tje gewoon nieuwe op. Daarnaast durven saus en dergelijke door het stoommandje soms verloren te gaan. Dat is jammer. All in all: doe zo verder, blijf innoveren en de puntjes op de i te zetten!
We zijn zeker en vast fan van de box gezien het volledig paste in ons drukke schema. Na het werk willen we graag gezond koken en deze stomer zorgde ervoor dat het heel makkelijk werd. Alle nodige maaltijden werden geleverd zodat we geen extra aankopen meer hoefden te doen. De maaltijden zijn niet enkel gezond, maar ook heel lekker en zeker ruimschoots voldoende om onze magen te vullen.
gemakkelijk: bestellen via een app, levering aan huis, slimme stomer die voor je kookt. tov andere gelijkaardige merken waar je 's avonds toch nog tussen de potten moeten staan een enorm voordeel, want dat zijn net de momenten waar je geen tijd wilt verliezen. Het past gewoon in een druk leven. Al een 2 tal jaar klant en dat blijf ik!
Ik leerde mealhero kennen via instagram, alles hoe het leek is het ook. Handig. Slim. Lekker en bovenal praktisch. Aangezien ik een druk bezette moeder ben maar toch ook nog lekker en gezond wil eten is mealhero voor mij een leuke ontdekking. Alles wordt vers ingevroren, aan huis geleverd en de slimme stomer doet het werk vanzelf! Wij zijn fan!
Wij hebben een tijd mealhero gehad. Maar het is ons veeeel te omslachtig. Stomer werk van de tijd niet, bakjes gaan stel stuk. Eten dat toekomt zit allemaal in plastic bakjes wat erg vervuilend is. Tenslotte vind k t ook niet erg lekker. Tis vaak zo wat papperig, mis wat kruiden. Gebruiken nu hello fresh en heb t koken weer leren waarderen. Over mealhero zijn service heb ik wel nooit kunnen klagen.
Super service, gemakkelijke stomer en lekkere maaltijden. Je betaald net iets meer dan je aankopen doen in de supermarkt maar het gemak is de prijs meer dan waard. Ideaal dus voor iedereen met een drukke agenda.
Doet wat het belooft. Super gemakkelijk om alvast een snelle maaltijd aan het stomen te zetten tijdens de laatste online meeting voor de lunch. Relatief ruime keuze, ook voor vegetariërs. Enkel soms wat gokken om er de pikante opties uit te filteren. En geen opties voor levering buiten de werkuren, dus voor mij enkel bruikbaar zolang we allemaal verplicht thuiswerken.
Heel lekker , snel en gemakkelijk. Door ons drukke werkleven: ik ben nachtverpleegkundige en mijn vriend werkt overdag tot 18 u dus koken is wel iets dat niet makkelijk is . Daarom is mealhero wel een heel goede oplossing. Haal het uit de diepvries als ik voor de eerste keer wakker ben en dan zet ik het in als ik wakker ben. Het snel bereiden van maaltijden is een super voordeel voor ons en ook het zelf kunnen kiezen en samenstellen Wij zijn verkocht
Enkele maanden geleden gestart met Mealhero en nog steeds zeer gelukkig met deze stap. De stomer is erg handig en de maaltijden zijn bovendien ook nog lekker. Extra pluspunten? Betalen met maaltijdcheques en het feit dat het een Belgisch bedrijf is! Als jong bedrijf luisteren ze ook echt naar je feedback: zo is er steeds meer variatie in de shop en kan je sinds kort jouw bezorging volgen aan de hand van een track & trace code.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid