facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Me Gusta

Me Gusta

Info

Me Gusta: vrijetijdskledij voor dames, heren en tieners.35 merken onder één dak.Surf naar megustamarke.be en schrijf je in bij nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze akties!!!

Adres: rekkemsestraat 97, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056 22 55 01
Stad: Marke
Route: rekkemsestraat 97
Postcode: 8510


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Me Gusta meme, Me Gusta Stekene, Me gusta - Vertaling
Recensies
Gezellige en uitnodigende sfeer met weinig licht, ideaal om te zitten en te kletsen. We houden van de service en het menu is goed geprijsd voor de bereidingen die worden geserveerd, maar ik raad niet aan om daarheen te gaan als je erg hongerig bent. We bestelden de Ceviche Clássico do MeGusta R$58 gemaakt met kokosmelk, de combinatie is nogal verrassend. Een portie gyoza R$36, ook lekker en bij Clericot R$141. Drankjes zijn gemiddeld R $ 40, dus het is super de moeite waard om de Clericot-kan te bestellen als je wilt blijven drinken. We waren met 3 personen en hij gaf ons elk 2 kommen.
We vonden deze plek bij toeval terwijl we op zoek waren naar een restaurant en het had geen betere vondst kunnen zijn! De sfeer is uiterst gezellig met een verwarming op het balkon voor het geval het koud is en de prijzen zijn redelijk, zeker als het om extreem lekker eten gaat! Alles wat we bestelden foto's was erg lekker en ik werd gewoon verliefd op deze plek. Ik wil vaak terugkomen om de andere voorgerechten en gerechten te proberen! De service was ook geweldig en tot 21.00 uur op vrijdag was de beweging kalm en slaagden we erin om zonder te wachten een tafel voor twee te vinden.
Een Mexicaanse bar buiten het traditionele. Het menu is gevarieerd met individuele opties en opties voor delen. De gerechten zijn licht en smaakvol. Het huisbier verraste.
Gevarieerd menu en uitstekende service. Porties zijn klein maar lekker. Buitentafels zijn geweldig voor grotere groepen.
Leuke sfeer, snel en goed eten, lekkere drankjes hoge prijzen, maar als er één ding is dat echt vervelend is, zijn het de obers die je de hele tijd slaan, waardoor je steeds meer bestelt en je gesprek verstoort. Dit is erg saai!!!! De serveerster die ons bediende bleef maar vragen of we wilden bestellen het personeel was amper aangekomen na het vragen, bleef ze elke 5 minuten vragen ze moet het meer dan 10 keer hebben gevraagd mijn broer die van buiten kwam, en ik niet ' t zie haar Een tijdje schaamde hij zich zelfs voor de situatie, omdat hij al verschillende keren had gezegd dat het goed met hem ging, dat hij aan het beslissen was en ze bleef maar vragen aan tafel. Het lijkt erop dat ze ons gewoon wilden slaan, of ze wilden ons eruit schoppen. Begrijpen! De klant bestelt niet zomaar iets omdat de ober bovenaan staat. Voor mij is het een grote reden om niet terug te gaan.
Guacamole heel erg lekker en gerecht met reepjes octopus ook erg lekker, zou meer octopus in de portie kunnen hebben, maar erg lekker
Super relaxte en relaxte bar! Prijzen zijn een beetje hoog, maar de moeite waard om te weten.
Probeer zeker de octopus met beboterde aardappelen, fenomenaal!
Het is echt de moeite waard om Me Gusta te leren kennen. Een goede plek om de middag door te brengen met vrienden, drankjes en snacks! Als je overdag gaat, probeer dan aan de tafels op het balkon te zitten, want het interieur is erg donker. Alle gerechten die we probeerden waren heerlijk! De guacamole was geweldig, en de ceviche-proeverij ook.
Ober Carlos erg aardig en attent. De Fried Chicken Sandwich, die we al kenden van Matilda, erg lekker. Afschuwelijke vleestaco, taai vlees, weinig vulling, te pittig hoewel een andere ober zei dat het erg mild was overdreven citroenachtige smaak en ZEER klein en slecht geserveerd voor de aangerekende prijs. Lekker bier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid