facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MDSolar

MDSolar

Info

MDSolar is een bedrijf gevestigd in Keerbergen, gespecialiseerd in zonne-energie. Dit kan gaan van Zonnepanelen tot zwembadverwarming en veel meer!

Voor mee informatie kan je gerust onze website bezoeken en bij vragen aarzel dan zeker niet om een bericht

Adres: Rietzangersweg 1, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32475798318
Stad: Keerbergen
Route: Rietzangersweg 1
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Denim zonnepanelen Tier
Recensies
Ongeloofelijk dat deze firma 2 maanden geleden nog altijd zonnepanelen legt op een dak met asbestleiën. Bewijst alleen maar met welke cowboys je te maken krijgt. Ga klacht indienen bij de overheid. Dit kan niet ongestraft blijven.
Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen, 1 paneel werkt niet. Al contact gemaakt en mails verstuurd. Maar we krijgen gewoon geen antwoord. Veel problemen gehad met papieren en certificaten in orde te krijgen. In elk geval heel slechte service. Voor te plaatsen en ontvangen direct. Maar bij problemen, kop in het zand steken. Ik heb na lang aandringen een mail gekregen. DAT IK DE ZONNEPANELEN MOEST SCHOONMAKEN OF KIJKEN DAT ER GEEN SCHADUW OPVIEL . Het probleem is nog steeds niet opgelost.
Zonneboiler na zes jaar stuk, blijkt dat de sensor niet in de zonnepanelen stak. Bel naar de baas en die zegt dat ik een email moet sturen. Laat weken niets van zich horen dus bedankt solar voor het geknoei.
Van aanvraag tot oplevering krijg je ondersteuning van MDsolar. Ook de montage liep super. De mannen kwamen hier ’s morgens aan en ’s middags lagen de panelen op het dak. Ook fijne uitleg over de werking gekregen. Bedankt! Echt een aanrader.
Ik moest de elektriciteit omwille van een snel uit te voeren verkoop van mijn huis laten keuren en heb MD Solar gevraagd of zij mij konden helpen. Ze hebben me niet in de kou laten staan en na het opmaken van systeemschema's en uitvoeren van kleine aanpassingen is mijn elektriciteit goedgekeurd. Dank voor dit tijdig te regelen voor me en dank voor de goede opvolging!
Ondanks heel erg drukke periode eind 2020 alles netjes op afgesproken tijdstip geplaatst en gekeurd, aan een correcte prijs. Ook wanneer we het even niet eens waren zijn we heel snel tot een akkoord gekomen waar iedereen zich in kon vinden. Top!
Top bedrijf, prijs kwaliteit is prima. Met de druke periode duurde het iets langer voor een afspraak maar alles is toch vlot geplaatst en mooi afgewerkt.
Sympathieke firma die werkt met zeer goede installateurs en materiaal. Ben zeer tevreden van de plaatsing en nazorg! Aanrader!
Wij hebben 35 zonnepanelen laten plaatsen en we zijn er super tevreden van. Heel vriendelijk en straight to the point. Duidelijk kennis van zaken.
Super tevreden van! 1 van de goedkoopste met het betere materiaal. Vriendelijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid