facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MDP Safety at Work

MDP Safety at Work

Info

MDP SAFETY is actief in de verkoop, installatie en onderhoud van producten die betrekking hebben op de veiligheid van personen en gebouwen.

Geschiedenis

MDP SAFETY maakt deel uit van MDP GROUP welke actief is in de verkoop, installatie en onderhoud van producten die betrekking hebben op de veiligheid van personen en gebouwen.

Reeds 20 jaar staan wij onze klanten bij in het beschermen van hun medewerkers en werkomgeving. Een sterk team van experts, specialisten en partners staat klaar om in elke situatie de beste oplossing aan te bieden.

De combinatie van de verdeling van gekende hoge kwaliteits merken (oa. 3M, Sioen, Fristads Kansas, Honeywell, Dupont, Bata, Skylotec, …) en een hoogwaardige basislijn zorgen voor een complete dekking van het gamma.

Adres: Winkelom 81, 2440 Geel
Telefoonnummer: +32 14 59 26 07
Stad: Geel
Route: Winkelom 81
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: MDP fire protection, Wolf Geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silver Lake Harley-Davidson Silver Lake Harley-Davidson 135 meter Super , vriendelijke mensen en je krijgt er heel veel informatie in dien je dat wilt.
The Final-touch Show Clothes The Final-touch Show Clothes 2 km We do affordable custom orders, from small fry to big sizes, to your measurements and...
YoungArmy YoungArmy 5 km YoungArmy is a fresh, new and local brand. It brings the best of streetwear together....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid