facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mcp-Apache Music Evenements

Mcp-Apache Music Evenements

Info

Local de concert dont le but est de collaborer avec les particuliers ou les associations qui tentent à promouvoir les créations de groupes de tout styles.

Adres: Avenue des Déportés 106, 6140 Fontaine-l'Évêque
Telefoonnummer: 0475708692
Stad: Fontaine-l'Évêque
Route: Avenue des Déportés 106
Postcode: 6140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metal Corporation Festival Metal Corporation Festival 0 meter Support Your Local Scene!
Recensies
ca va,wel wa koud
Een kleine, pretentieloze locatie, met veel concerten, een zeer goede sfeer en altijd schone toiletten.
Een motorclub die verwelkomt in een kamer zoals we meer ondergrondse concerten doen. De sfeer is fantastisch, de mensen warm en de prijzen meer dan democratisch. Een must-see plek voor elke liefhebber van extreme en iets minder extreme muziek.
De Apache MCP ... wat een prachtige plek! Het is altijd een groot genoegen om hier te komen. voor de meeste concerten zijn dit altijd geweldige tijden! Het geluid van groepen van over de hele wereld is echt uitstekend en meesterlijk beheerd door de geluidstechnicus. We hebben altijd recht op een uitzonderlijke programmering, kwaliteitsbands, en het is heel simpel: de MCP is een referentie geworden in België, en de bands vragen om heel vaak terug te komen! Daarnaast zijn de Chef en zijn Apaches altijd erg gastvrij en zijn de biertjes niet duur! Gelegen net naast het knooppunt Binche op de R3 van Charleroi, is het echt heel gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met de Carolo-metro! Zie je daar!
Waarschijnlijk mijn favoriete concertzaal. Helaas kom ik er niet vaak. Iedereen is er heel aangenaam en aardig, de akoestiek is goed, drankjes zijn zeer betaalbaar. Nu de voorzieningen voor het hoekje zijn gemaakt, is alles perfect! Als het dichter bij huis was, zou ik er waarschijnlijk veel vaker zijn.
Hou je van metalmuziek? Kom dus naar het MCP! Elke maand vinden er verschillende muzikale evenementen plaats Kom en ontdek verschillende stijlen en groepen metal!
Teleurstellende bieren voor België, en gewelddadige barman, omringd door zijn ''lijfwachten''... Denk aan de mondbeschermer!!!
De beste plek om bands te ontdekken..
Leuke plek een beetje ondergronds, het is leuk, vooral omdat het in Wallonië zeldzaam is. Bedankt aan het hele team ;
Geweldig welkom! Zeer goede groep en geweldige sfeer! MLLH & R
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid