facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Ingelmunster

McDonald's Ingelmunster
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Oostrozebekestraat 168, 8770 Ingelmunster, België
Telefoonnummer: 051 15 28 40
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Ingelmunster
Route: Oostrozebekestraat
Huisnummer: 168
Postcode: 8770


Openingstijden

maandag: 10:30–23:00
dinsdag: 10:30–23:00
woensdag: 10:30–23:00
donderdag: 10:30–23:00
vrijdag: 10:30–00:00
zaterdag: 10:30–00:00
zondag: 10:30–23:00

Recensies
Ik kwam langs zaterdag rond 16u45 voor een snelle hap. Het was niet zo druk. Eten was snel klaar en heel warm. Er waren behoorlijk wat tafels die nog vuil waren en ik zag niemand rondlopen om de tafels te kuisen. Maar ze zijn nog natuurlijk maar 1 week open en moeten nog wat routine kweken. Verder had ik geen servietjes gekregen en was er ook nergens een dispenser te zien, dus moest ik daarvoor naar het onthaal gaan.
Pure chaos was het er vandaag. Meer dan een uur moeten wachten op eten. Happy meals van de kinderen kwamen dan nog eens een half uur laterzelf gaan opeisen eigenlijk.. Niemand nam daar de leiding in handen... er stond zeker 15 man in die keuken en niemand die echt wist wat ze moesten doen. Plots kwam er nog iemand toe wrs hoger geplaatstedie dan eigenlijk het heft in handen nam... Dan konden de bestellingen wel vlot gebracht worden. Duidelijk nog veel werk aan de winkel!
Zeer vlotte en vriendelijke bediening in de drive in. Hamburgers waren mooi vers! Goeie start van het team!nnBedankt voor de zonnebril
Snelle levering van eten ! Eten lekker personeel enthousiast nnDicht thuisnwaar ik veel blij mee bent
Nooit Meer!nAan de kassa gaan bestellen en zeker 5 minuten voordat iemand de bestelling kwam opnemen. Gevraagd om op 1 hamburger extra saus te doen. Tot 3 keer gevraagd om ZEKER extra saus te doen gezien mijn echtgenote een mislukte operatie heeft gehad en moeilijk kan doorslikken. Het was zeker geen probleem.nBij het krijgen van de bestelling bleek er geen extra saus op de ene burger te zitten. Bij het nog eens duidelijk te vragen word er plots gezegd dat ze dit niet doen terwijl dit 3 keer werd gezegd dat er extra saus zou zijn. Bij nog even aanhalen van problematiek van mijn echtgenote staat de persoon aan de kassa en de verantwoordelijke gewoon in je gezicht te lachen!!nRespect 0,0.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid