facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Mechelsesteenweg 40, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 016 60 40 22
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Mechelsesteenweg
Huisnummer: 40
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: 10:30–00:00
dinsdag: 10:30–00:00
woensdag: 10:30–00:00
donderdag: 10:30–00:00
vrijdag: 10:30–01:00
zaterdag: 10:30–01:00
zondag: 10:30–00:00

Recensies
De Hamburgers waren geweldig lekker , cash betaald even later teruggegaan aan dezelfde kassa voor cash betaling voor een bestelling van een ijsje … jonge dienster met headset had geen zin om mijn bestelling op te nemenzogezegd druk maar wel aan het lachen met de collega’s ,mc flurry dus zijn we maar vertrokken … service 0 !
Zeer vlotte doorstroming aan de drive in. Spijtig dat aan het luik waar je moet afhalen het er niet al te hygiënisch uit ziet. Al ettelijke keren stel ik vast dat het daar een stapelplaats is voor de lege dozen waaruit de voeding is geleverd.nAan de drive in vind ik het wel heel onpersoonlijk doordat het allemaal zo snel moet gaan.
Vriendelijke bediening jongedame die tot aan onze tafel kwam, maar bestelling was niet juist. Parfait kwam met de verkeerde saus. Drank zonder ijs gevraagd, maar met ijs gekregen. Verkeerde thee gekregen... bestellingen correct maken kan dus beter.
Eten was er snel en was warm!nEnkel de toiletten zijn zeer bevuild.nVoor de rest 10/10
Snelle service tot aan de tafel, drukke vrijdagavond waarbij we ons plaatsje moesten zoeken want er waren heel veel tafels bezet. Lang geen McDonald's bezocht en lekkere Mc Crispy chicken gegeten! Tafels voelden vettig/niet proper aan, onder een tafel lag gemorste drank dat niet werd opgekuisd. Vanuit de speelplek vloog een voetbal tot bij mensen op de tafel. Er kwam niemand tussengeen ouders, geen personeel. Mijn kinderen vonden het leuk dat we dit nog s gedaan hadden, we hebben best oké gegeten, maar gezellig was dit niet echt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid