facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Buitensingel 50, 3920 Lommel, België
Telefoonnummer: 011 55 29 80
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lommel
Route: Buitensingel
Huisnummer: 50
Postcode: 3920


Openingstijden

maandag: 10:00–23:00
dinsdag: 10:00–23:00
woensdag: 10:00–23:00
donderdag: 10:00–23:00
vrijdag: 10:00–00:00
zaterdag: 10:00–00:00
zondag: 10:00–23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar Njam Njam Snackbar Njam Njam 1 km Goede friet, lekkere broodjes! Alleen de leveringen mogen wel op tijd komen.
Big Papa Big Papa 2 km BIG PAPA - Frituur en broodjesbar in Lommel
Willy's Snacks Willy's Snacks 5 km Per toeval hier terecht gekomen. Broodje braadworst en broodje kip burger besteld uit...
Recensies
Drinken driekwart vol, cheeseburgers zonder vlees.... Helaas pas ontdekt bij thuiskomst.nnStelt me teleur McDonalds, zeker gezien je tegenwoordig al gauw 20€ kwijt bent voor twee menu's voor volwassenen!
Meest smerige vieze McDonalds ever!!! Pas op je krijgt hier voedsel vergiftiging!! Nog even en de ratten lopen overal. De vloeren plakken, alsof je eraan vast gelijmd zit.
Ik ben zonet naar de McDonald’s Lommel geweest en de service was nog oke, maar ze vergaten nog enkele dingen bij mijn bestelling en die van mijn vriendin. Bij mijn bestelling 4766 vergaten ze nog 2 dozen chicken wings en bij die van mijn vriendin nog een hele doos frieten daarnaast bestelde ze ook een doos chicken wings 9st maar ze kreeg maar 8 bestelling 4367 hoe kan dat nu? Zo druk was het toch niet en toch nog fouten maken? Moeten ze niet eerst te goei nakijken voordat ze het aan de klanten geven? KIJK TOCH EERST GOED NA AUB!
Ook al serveer je fastfood wil niet zeggen dat je de hygiëne aan je laars moet lappen. 20 kleuters in de keuken, geen een die het initiatief neemt de smerigheid in de zaak op te kuisen. Stoelen, banken, tafels en vloer plakken en zijn smerig, en er hangen overal etensresten aan. Ik heb zelf een natte doek van de counter gehaald om het op te kuisen. Prullenbakken puilen uit.nHet zit vol met vliegen en die komen er niet voor niets.nHet McDonalds principe is hier ver te zoeken, je personeel kan je zaak maken en breken. Hoge prijzen voor het junkfood, matige service en slechte hygiëne. Wellicht toch eens hand in eigen boezem steken en serieus actie ondernemen.
Eten is zoals gewoonlijk op zijn McDonalds. Helaas duurde het een tijdje voordat we ons eten hadden ontvangen natuurlijk zondag avond dus he normaal. Echter was het redelijk rommelig en was er veel rotzooi op de vloer evenals op de tafels. Op meerdere tafels lagen nog plateaus met spullen en vuil welke niet door het personeel noch door de gaster die er aten was opgeruimd. Wij hebben zelf alles moeten oprommelen vooralleer we een deftige plaats hadden.nnWel is te vermelden dat het personeel doet schoonmaken echter word dit niet goed gedaan. Na het schoonmaak rondje lagen er nog redelijk veel prulletjes op de grond kassabonnen en andere papiertjes en plastic zooi welke gewoonweg overgeslagen zijn maar wel duidelijk te zien was in het zicht van het personeel.nn3 op 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid