facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Kortestraat 7/9, 3000 Leuven, België
Telefoonnummer: 016 20 07 52
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Leuven
Route: Kortestraat
Huisnummer: 7
Postcode: 3000


Openingstijden

maandag: 10:30–01:00
dinsdag: 10:30–01:00
woensdag: 10:30–01:00
donderdag: 10:30–01:00
vrijdag: 10:30–01:00
zaterdag: 10:30–01:00
zondag: 10:30–01:00

Recensies
Beste lezer,nnAls u denkt naar de Mac Donald te gaan om daar te eten en een leuke beleving zou hebben. Dan bevind u zich in een waan. De tijden waar de Mac Donald een service mindet team had is over! Er is een nieuwe manger die zijn team slecht leidt. Context; ik bestel en ik neem mijn nummer 25. Ik neem mijn kas ticket mee. Ik leg het op de enige propere tafel. Het was omstreeks 15:00. Het was heel rustig in de Mac Donald. De andere tafels waren heel vuil, op de grond lagen frieten. Vettige tafels. Trappen waren bruin. In 30 jaar is dit de eerste keer dat ik de Mac Donald zo vuil zie! Ik heb goesting om AVV daarnaar te sturen. Hygiëne is zoek!nIk leg mijn tafel nummer 25. Ik leg mijn kas ticket ook op tafel. Big mistake!nIk ga naar toilet, de toilet was heel vuil. De ene toilet was verstopt en de andere toilet was heel vuil. De vuilbakken waren vol! Ik was mijn handen. Vies!nIk kom terug naar mijn tafel en alles is verdwenen. Eerst mijn eetlust door de toiletten. Mijn nummer 25 en mijn kas ticket ook verdwenen. Ik ga naar beneden en ik vraag achter mijn nummer. De jongeman kan er niets aandoen! Gezien dat hij het nummer 25 heeft genomen. Dit omdat de manager het veel belangrijker vindt dan de frieten die op de grond lagen op te kuisen. Ik krijg uiteindelijk mijn menu. Hier is het voor mij oké. Normaal gesproken zou de bestelling afgehandeld zijn. Maar, een Koerdische dame - zij dacht er anders over! Ze smijt de mayonaise op mijn dienblad. Voor haar is non verbale agressie heel courant. Ik vertel dit incident tegen de manager of dat dit de courante manier van service bieden is? De manager deed alsof zijn neus bloeit. Een jonge man met flaporen begon zich te bemoeien! Meneertje wilde met mij in confrontatie gaan. Volgens de jonge man is dit normaal, met mayonaise gooien. Dan vraag ik mij af of Mac Donald goed genoeg vluchtelingen screent op basis van hun non verbale agressie en vluchteling trauma?!! Dit is een Schande! Het gaat om het principe; ik betaal niet om gesmeten Mac Donald mayonaise te krijgen. Dit is de norm! Dit is beschaafdheid. Ik was respectvol en ik vraag respect!nGelukkig dat Leuven een tweede Mac Donald heeft op de Bondgenotenlaan, waar de management service mindet zijn. Waar de team u een leuke beleving in de Mac Donald bieden. Er zijn andere plekken! Ps; in 30 jaar Mac Donald in Leuven is dit de eerste non verbale agressie ervaring in de Mac Donald van Leuven.
Er was een te grote genocide tussen m'n burger. Daarnaast proefde ik ook te veel illegale bezetting op mijn frieten met en te veel zionisme in de sauzen. Voor de rest kom ik er eigenlijk al jaren niet meer en zal ik er nooit meer komen, ondanks dat ze ooit hun steun aan Israël zouden stoppen.
Vuile zaak, heel druk en te weinig bestelkiosken. Kinderen die komen smeken voor punten om gratis te kunnen eten. Mc Flury met snickers smaak genomen, maar teleurgesteld: 5 nootjes en een druppel caramel.
Eten was goed maar ik krijg elk keer dat ik naar de mac Donalds ga erg veel krampen maar dat kan aan mijn liggen
Misschien eerst de prijzen veranderen op de prijslijst voor jullie een hogere prijs vragen aan de klant. Dit is pure bedrog. En daarbij nog onvriendelijk. Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid