facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Martelaarslaan 25, 9000 Gent, België
Telefoonnummer: 09 234 14 67
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Gent
Route: Martelaarslaan
Huisnummer: 25
Postcode: 9000


Openingstijden

maandag: 10:00–01:00
dinsdag: 10:00–01:00
woensdag: 10:00–01:00
donderdag: 10:00–01:00
vrijdag: 10:00–01:00
zaterdag: 10:00–01:00
zondag: 10:00–01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arti'choc Arti'choc 170 km Steak niet mals noudelen koud. en toen we weg gingen niemand van de bediening meer te...
Recensies
Wij hebben helaas niet volledige bestelling gekregen. Na 2 keer vragen aan de kassa heb ik mijn burger bij gekrijgen. Zie fotonAlles was lekker maar de service is helaas niet goed.
Bediening was 5sterren voor een McDo.nnHelaas werd er constant gerookt/gevaped door klanten op het terras. Zeer erg storend en niet aangenaam, zo smaakt het eten niet en zo roken we mee!
MacDonalds is altijd zeer dubbel. De ene keer heb je lekker warm eten dat er snel is de andere keer duurt het veel langer of kan het koud zijn. De prijzen zijn wel echt duur voor hoe weinig je krijgt.
Ik had een menu gevraagd met kaas frietjes zonder bacon!nIk heb gebeld omdat ik met bacon heb gekregen! En heb maar 1,10 terug betaling gehad terwijl ik niks heb kunne eten geen 1 friet omdat ik vegitaries ben! Ik ben heel erg teleurgesteld! Lees beter jullie ticketjes en stop met ons zoveel te laten betalen as er altijd fouten zijn!
Ik stuur de voedselinspectie op jullie af. Jullie gaan sluiten, mark my words. Dit is voedsel, met eten gooi je niet, jullie hebben totaal geen respect vr dit eten. JULLIE BEGRIJPEN ER NIKS VAN, jullie zijn een stelletje idioten die de mensen bedotten, jullie haten je eigen personeel en klanten. Shame on you!! Voedsel is heilig! een taal- en inburgeringscursus zouden jullie allemaal moeten volgen. HIER SPREKEN WE NEDERLANDS. Dit is de meest degoutante mcdo van belgie. Jullie vreemde maken er een zootje van, onsla jullie regiomanagers, zij zijn verantwoordelijk voor deze schandalige toestanden. SLECHTE VOEDING, SLECHT KLAARGEMAAKT, SLECHTE BEDIENING, AGRESSIEF EN ONBELEEFDE BEDIENING, RESTAURANT STINKEN EN VUIL. JULLIE GAAN SLUITEN ALS ER NIKS VERANDERD EN DR GA IK HOOGSTPERSOONLIJK VR ZORGEN, JE MAG ER OP REKENEN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid