facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Pl. de la République Française 31, 4000 Liège, België
Telefoonnummer: 04 222 33 02
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Liège
Route: Place de la République Française
Huisnummer: 31
Postcode: 4000


Openingstijden

maandag: 10:00–00:00
dinsdag: 10:00–00:00
woensdag: 10:00–01:00
donderdag: 10:00–01:00
vrijdag: 10:00–01:00
zaterdag: 10:00–01:00
zondag: 10:00–00:00

Recensies
Wij bezochten deze locatie op een zaterdag avond nadat we al tegenvallend gegeten hadden in een nabij gelegen restaurant. De kwaliteit van het eten is wat je van een McDonalds mag verwachten, echter was de logica in de keuken ver te zoeken. Er bleven burgers zich opstapelen zonder dat iemand de orders klaar maakten. Ook de McFlurry was gesmolten nadat ze er 10 tegelijk klaar probeerden te maken.
Dit is echt de slechtste Mac Donalds waar we ooit zijn geweest. We hebben 30 minuten op 3 happy meals en een burger moeten wachten. Toen we bestelling kregen was het koud en incompleet. Toen we er iets van zeiden werd er na veel zuchten en klagen vanuit hun kant de bestelling compleet gemaakt.
1 ster is nog teveel.. de hele toko stinkt en plakt... . voor t toilet moet ook voor gasten betaald worden.. en als je geen cash hebt hebben ze ook niet de mogelijkheid te pinnen... met een hoop stampij mocht ik toch naar het toilet toen de dame van de desk mee liep naar de toilet juffrouw.
Het hele restaurant stinkt. Je moet betalen voor de wc. Ontbijt wordt maar tot 10 uur reserveert. Terwijl op de website tot 11 uur is. Personeel loopt al te roggelend je eten te serveren. Never ever nooit meer een voet in deze mc Donalds te zetten !!!
Toch nog twee sterren in plaats van een omdat deze McDonald's touchscreens heeft om te bestellen, zodat je contact met het personeel tot een minimum kunt beperken. Hierdoor hebben ze tijd om met drie man sterk naar een overvolle prullenbak te staren. Met andere woorden: een vieze omgeving. Vuil op de grond, plakkende tafels. Voor de wc moet betaald worden, wat enerzijds raar is maar ook te begrijpen vanwege de hangjongeren en zwervers. Ook lopen er constant bezorgers in en uit wat de sfeer niet ten goede komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid