facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Beursplein 3, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 513 42 13
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Beursplein
Huisnummer: 3
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 2 km Goeie Macdonald's.. welk allochtoon kent deze Mac niet ? De beste en bekendste ever!
Recensies
Mooie locatie en lekker groot van binnen. Service was snel.
Vieze en drukke plek maar die frieten waren warm en lekker.
Het is anders een Belgische mac.nHet gaat wel net zoals bij ons.nJe kan bij de paal bestellen of bij de kassa.nEr zijn burgers die hetzelfde zijn, maar ook hele andere.nZelfs macarons als toetje.nJe kan kiezen uit 2, 4 of meer.nIk heb gewoon mc fish gegeten, want die ken ik al, maar je had ook mc fish royaal, met meer sla erop en andere broodje.nJe zat daar achterin beetje donkere kamer.nMaar ze deden wel aan afval afscheiding, ook al deed niet iedereen dat.
slechte service, gebeld om te vragen of ze aan huis leveren. Ze werden meteen boos en reageerden zeer geïnteresseerd. Ik zei dat mijn frans niet super goed was en hij bleef erg snel en onverstaanbaar dezelfde zin zeggen. Ik ben vrij in shock over zijn reactie aangezien ik erg vriendelijk bleef! Uiteindelijk heeft hij gewoon afgelegd zonder iets te zeggen. Ik ga nooit langs in deze McDonald’s. Dit geeft mij een erg triest gevoel en ben erg ontevreden.
Na de verbouwing nog maar een paar kassa's die zelden allemaal in gebruik zijn, op het zelfde moment werken van de 8 bestelschermen er gemiddeld 2. Hierdoor is er een tragere doorloop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid