facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's

Info

Page officielle de McDonald’s Quaregnon. Soyez les premiers à découvrir nos nouvelles recettes et nos actions.

Adres: Rue Auguste Mouzin 133 , Wasmuel 7390, BE
Telefoonnummer: 065 79 42 78
Stad: Wasmuel
Route: Rue Auguste Mouzin 133
Postcode: 7390


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: mcdonald's nederland, mcdonalds in de buurt, mcdonald's menu, mcdonald's den helder, mcdonald's nijmegen, mcdonald's bestellen, mcdonalds rotterdam, mcdonald's venray menu
Recensies
Waar McDonalds normaal een constante kwaliteit nastreeft is dit de uitzondering op de regel. De bestelschermen werken amper. Wanneer we dan eindelijk besteld hebben was het ruim een kwartier wachten op de bestelling. €0,90 aanrekenen voor een sausje en vervolgens deze niet op de plateau leggen. Waar je bij andere mcdo’s een gratis sausje bij chicken nuggets krijgt is dit hier niet het geval. De cola was lauw het ijs was gesmolten! en zonder enige prik! De ontsmettingsgel dispenser was leeg. Opgelet: in het mindervaliden toilet hangt de toiletbril los wat wel eens voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen.
Het personeel dat er werkt is vrij jong en onervaren en hebben allemaal een script van buiten geleerd. Niet gemeend vriendelijk en even snel weg, soms zelf neerbuigend. Ik zou enkel terugkeren voor het volk dat er komt. Vrouwen kinderen koppels, zij maken de sfeer , anders zou het maar een triestige maaltijd worden.
Toen wij daar waren zondag avond waren er m.i. wat weinig parkeerplaatsen vrij. Ook in de drive was het druk. Voor de rest correcte bediening.
2 groten Frieten besteld 2 grote bakjes gekregen , 1 goed gevuld de andere gevuld voor een mini.. cola is gewoon water .. geen aanrader zeker niet!
Zoals je het van Mc Donalds mag verwachten. Niet meer niet minder.
Snel, lekker, wel mag er meer gekuist worden.
Mooie en vriendelijke MacDonald waar ze je komen bedienen.
Snelle vriendelijke bediening.
Niet bepaald een schoon restaurant...
Zoals de meeste mac's. Gewoon prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid