facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Groot-Bijgaarden

McDonald's Groot-Bijgaarden

Info

McDonald's Groot-Bijgaarden fastfood

Adres: Robert Dansaertlaan 11, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 466 80 01
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Robert Dansaertlaan 11
Postcode: 1702


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 00:00
Woensdag: 07:00 - 00:00
Donderdag: 07:00 - 00:00
Vrijdag: 07:00 - 03:00
Zaterdag: 07:00 - 03:00
Zondag: 07:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: McDonald's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snack House Snack House 871 meter Altijd vriendelijk, en het eten is er lekker wat betreft een snackhouse!Eten: 4/5
Frituur T Snacksken Frituur T Snacksken 909 meter Mini frieten + te hard gebakken! Onvriendelijk en geen communicatie! Geen bankkaart b...
Recensies
Heel lekker MAAR een chicken big mac besteld en betaald pas op! Tijdelijk aanbod.., een gewone big Mac ontvangen. Bovenop pakken we grote menu's voor de frietjes..foto bewijst dat deze wens niet uitgevoerd werd. Eveneens: bij chicken nuggets, 6 stuks, heb je recht op 1 gratis saus..zoetzuur in mijn geval..80 cent aangerekend. Als ex-manager bij mcdo weet ik dat dit niet door de beugel kan, maar heb geen zin om terug te rijden en dit recht te zetten. Aan de telefoon word er opgenomen maar niet gesproken. Mcdo Groot-Bijgaarden? Nooit meer!
Het eten is er altijd wel in orde, net zoals de vriendelijkheid van het personeel. Alleen is het ons opgevallen dat ze duurder zijn dan de andere McDo’s waar we heen gaan, beetje vreemd.
Openingsuren zijn niet correct. Open om 10u?? Gesloten was het, iemand vh personeel zei dat het maar om 10u30 open gaat. Pas u openingsuren dan aan op u website!!!!
Open tot 1u, toegekomen om 12u5 en kregen de reactie dat de openingstijden veranderd zijn. Dit werd nergens aangegeven, zowel niet op google als op de website.
voor een snelle hap, is de mc donalds altijd een oplossing! super vriendelijke bediening en ze staan er ook altijd met een lach! één woord super!
Zeer vuil wel vriendelijk personeel lang wachten op bestelling
Zeer netjes en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Heerlijk dinerEten: 5/5
Zeer onbeleefd, de verantwoordelijke van dit filiaal haat zijn job en zijn klanten, hoe wil je dan dat zijn personeel hun job met passie doet? Fout bezig! Zelf kom ik er voorlopig niet meer. Zal mijn gading wel vinden in een niet Mcdonald's.
Naar mijn mening 1 van de beste mcdonalds filialen Groot-Bijgaarden in Vlaanderen & Brussel. Het is even anders geweest maar op dit moment zijn ze weer de juiste weg ingeslagen. Hier bereiden ze het eten met zorg, en dit moet je ook zeggen zodat deze mensen gemotiveerd blijven dit beleid verder te zetten. Top!
Beste McDonald's personeel. Snel en weten waar ze mee bezig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid