facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mc Donald's

Info

Fastfoodrestaurant in de McDonald's keten dat tafelbediening aanbiedt

Adres: Kruisven 34 , Mol 2400, BE
Telefoonnummer: 014 32 07 85
Stad: Mol
Route: Kruisven 34
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 09:00-00:00
Dinsdag: 09:00-00:00
Woensdag: 09:00-00:00
Donderdag: 09:00-00:00
Vrijdag: 09:00-04:00
Zaterdag: 09:00-04:00
Zondag: 09:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: mc donalds menu, mcdonalds rotterdam, mcdonalds menu, mcdonalds enschede, mcdonald's nederland, mcdonalds zoetermeer, mcdonalds in de buurt, mcdonalds actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duikcentrum D-Center Duikcentrum D-Center 6 km Snelle levering, uitstekende service en uitmuntende producten. Kortom: hier ga ik vak...
Navajo Navajo 6 km
Recensies
Elke keer opnieuw geef ik het een kans hier terug te komen via de drive in, Maar dit was toch de laatste keer Eten veel te la g op wachten, eens je het hebt is het koud, overlaatst een hamburger gehad waar al ven gebeten was… Nu vandaag was het werkvolk precies allemaal tegen hun goesting aant werken eten er van ver ingegooid alles onder de saus ik vindt dit voor zo een keten schandalig ‍
Hier ga ik nooit meer heen. Na 30 minuten stond mijn bestelling pas klaar, het duurde echter nog 5 minuten voor een van de medewerkers besloot het toch maar eens uit te serveren. Eten dus koud en na commentaar reageert de medewerker totaal ongeïnteresseerd met 'ik ben toch bezig'. Een dame die voor mij had besteld en nog niks had, ging ook verhaal halen en daar liet de medewerker gewoon weg. Totale desinteresse, een gore keuken waarin het personeel rondschaatst en iedereen zit aan je eten zonder ook maar ergens handschoenen. Bah! Er is wel veel parkeerplaats.
Het restaurant was om 22 uur gesloten maar de drive in was open tot 24 uur,12 uur dus. Het resultaat, hier en daar lag er afval van luie mensen die het niet niet nodig vonden om naar een vuilbak te stappen om hun afval te dumpen. Eten was goed, zoal een Mac D. moet zijn.
Volledige bestelling geplaatst aan de zelfkassa, om daarna vast te stellen dat de bancontact terminal dienst weigert. Dus de bestelling op een andere kassa helemaal opnieuw kunnen doen. 35 minuten moeten wachten op de bestelling. De Sprite siroop zal op geweest zijn, want de Sprite smaakte naar bruiswater. Hamburgers waren niet meer warm. Vloer en tafels waren vuil en vettig, de vensterbank lag er vol met stof. Daarna 45 minuten moeten wachten op een mcflurry, die al aan het smelten was toen ze hem aan de tafel brachten. Trieste vertoning voor zo een grote keten.
We hadden met twee wat chicken nuggets besteld en we moesten nog afbetalen aan de kassa. 1 Gezin stond voor ons, kassierster deed er meer dan 15 min over om geld te tellen. Ik moest mijn trein halen in het centrum en ben dus uiteindelijk gewoon vertrokken. Trage en slechte service.
Zondag 7 mei om 16u30. Kot zat stampvol. Aan kiosk app gescand geen punten bijgekregen en geen bonnetje om te controleren. Bestelling was vlug daar. Dure cbo burger was perte. En toch geven die pimmels dat mee... Geen servetten en cola liep over. Had voor 13 euro besteld. Waardeloos. Ik moest servetten zelf halen zeiden ze. Hallo dit is het eerste wat ge meegeeft als men blijft eten. Gewoon onderbemand en onvriendelijk. Snel dat wel maar wacht liever langer dat mijn dure burger vers is...Nog vergeten te melden deze is duurder als andere Mcdonalds. Mayonaise niet gratis bij wings of nuggets. Op een ander wel. Shame on you. Vrekken dat jullie zijn. Jullie kunnen ook geen personeel houden. Allemaal waardeloze jobstudenten die alleen maar komen voor hun magere centjes.
16 minuten in de drive mogen zitten kijken, doorverwezen naar de Drive parking om ons vervolgens nog door 6 andere klanten voorbij zien gestoken worden met veel grotere bestellingen als die van mij aan de grootte van de zakken te zien om vervolgens op de driveparking nogmaals 14 minuten te wachten en dat voor 2 gewone cheeseburgers waar de kaas er van 10 meter afstand is opgesmeten en een hoopje chicken nuggets. Telkens opnieuw bij Mcdonalds Mol.
Zeer slechte bediening. Eten totaal vergeten een uur erop moeten wachten. Om dan vervolgens te vragen wat er aan de hand is, gewoon vergeten dringend nieuw personeel zoeken zou ik zeggen. En onvriendelijk ook.
Het restaurant was bezet voor 30%, ik moest 20 minuten wachten op m'n eten. Dat is heel acceptabel als er mensen een half u moeten wachten op 2 mcflurries. Restaurant lag er heel rommelig bij. Veel vuiligheid op de grond en niemand die erom geeft. Je ziet de stapels lege kartonnen aan de 2de kassa. De plateaus met eten blijven naar mijn mening heel lang wachten op de tafel en er is geen constante flow van eten die klaar is. Om 20u waren ze al een grill aan het afkuisen. Ik zag geen leidinggevende of iemand die de boel trekt. Een andere klant stond daar wel 10 min te wachten omdat hij een verkeerde burger had. Die klant was geen prioriteit.
Geen ervaring want als ik dat allemaal lees ben ik er vies van. Directie dringend actie of sluit de boel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid