facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mc Bride

Adres: Paddevijverstraat 49, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3257228922
Stad: Ieper
Route: Paddevijverstraat 49
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: McBride Ieper jobstudent, McBride Ieper vacatures, McBride-run 2022, McBride, McBride Ieper contact, McBride Estaimpuis, McBride plc, McBride belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Appartement te huur Benidorm Appartement te huur Benidorm 1 km Appartement te huur in Benidorm. Recent opgefrist. Zuidgericht, zeezicht, goede liggi...
Gloria Ieper Gloria Ieper 1 km Prachtig, eigentijds
Recensies
Lossen met Silo: aanmelden receptie daarna buitenom rijden naar silo's Overnachting mogelijk +/- 15 pl. ook elders in straten mogelijk. Verwarmd schoon toiletten en douche. Eenvoudig maar prima!
Slechte werk plaats. Stelden iets voor en als het niet lukt ben je dan direct buiten geschopt met als excuse “ sorry geen werk genoeg om te veel volk te houden” vertrouw zeker niet de leider da “pascal” noemt. Zeker niet aangeraden om daar te werken.
Produceert & vult PET en PE flessen, extrusieblazen & injectieblazen
HouseHold - Personal Care - Cosmetica
Geweldig! Er is parkeergelegenheid. U kunt overnachten. Er is een douche, een toilet. Laad snel. Het personeel is vriendelijk. Checkpoint-registratie. U heeft een referentienummer nodig. Ze geven meteen een oprit en oranje papier op de voorruit. We zetten de auto op de oprit en dragen onze CMR naar het magazijn. Alles staat daar duidelijk aangegeven. Geladen gaan we naar de parkeerplaats op het terrein en voor de papieren. En dat is het. Vrij.
Een van de beste bedrijven!!! De douche is gewoon geweldig!!! WC, koffiezetapparaat. Parkeerplaats voor ongeveer 15 auto's. Er is een plek op het bal en in de buurt. Registratie bij het controlepunt. Het laden is snel, maar tijdrovend. Als u eerder aankomt, moet u wachten en tegelijkertijd douchen!!! 5 sterren!!!
Een leuk bedrijf heb ik in twee hallen geladen en overal laden leuke medewerkers snel. Voor het bedrijf is een parkeerplaats voor ongeveer 15 sets afhankelijk van hoe je de auto parkeert er is een toilet en een douche.
Zeer vriendelijk personeel. Als er niet veel auto's zijn, kunnen ze eerder laden. We geven onze smr. Na / voor het laden kunt u elke pauze verdragen. Zaterdag was het 45-ku, de douche/wc was open, zondag dicht. In de buurt is er een stad waar te wandelen. Winkel 1,5 km.
Super ok personeel Er is parkeergelegenheid voor het bedrijf 10 vrachtwagens. Chauffeursfaciliteiten; douche, wc, koffiezetapparaat.
Ze werken van 7u tot 18u. Als u komt lossen, kunt u op elk moment lossen. Zonder problemen om 21:00 uur gelost. Bij de entree is een knop om te bellen, er is een douche en een toilet. Alles is netjes en schoon, helaas werken ze ook in deze periode. Er is een parkeerplaats in de buurt, plaatsen tot 15. U kunt overnachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid