facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MBW Kachels en haarden

MBW Kachels en haarden

Info

Kachels en haarden: van ontwerp tot realisatie.
Gas-,Hout- en pelletkachels
200m² toonzaal

Geschiedenis

Altijd het juiste vuurtje voor u in huis.
Maak van uw huis een thuis.
@heerlijkvuurtje



"Wouters Kachels Grootlo, Heist-op-den-Berg is gespecialiseerd in: de verkoop, plaatsing en herstelling/onderhoud van houtkachels, pelletkachels en gashaarden, vuurschalen, tuinhaarden, terrashaarden op gas.Het plaatsen van schouwen en schouwmaterialen, schouwbuizen.Onze sterke troeven zijn: expertise in plaatsen van haarden en schouwen, vakwerk vanuit het eigen atelier en persoonlijke begeleiding en advies."
Adres: Kapelstraat 22, 2223 Schriek
Telefoonnummer: +3215233292
Stad: Schriek
Route: Kapelstraat 22
Postcode: 2223



op zoek naar gerelateerd: Cloetens Kachels, MBW Schriek, Pelletkachels
Recensies
Een degelijke pelletkachel aankopen en laten installeren is geen kleine beslissing. Na wat rondgekeken te hebben, bracht ik een bezoek aan de showroom van SW Kachels en daar heb ik zeker geen spijt van. Na een informatief gesprek met zaakvoerder Sven werd het me al snel duidelijk dat een RIKA- kachel voor mij de beste optie was. De verdere communicatie verliep vlot, de prijs en de offerte waren zeer correct en ik was ook verrast door de snelle levering en propere installatie. De kachel zelf een RIKA Sono speksteen overtreft trouwens mijn verwachtingen: stil, mooi design, makkelijk in gebruik en een erg aangename warmtebron. Dank je wel, Sven, voor het goede advies, de vlotte regeling en de prima installatie. De aankomende winterperiode zal een pak gezelliger en ook warmer zijn.
Onlangs besloten we om thuis een houtkachel te laten installeren. Gasprijs hoog... Op aanradenmensen die reeds 22 jaar een Wouters Kachel hebben gingen we een kijkje nemen in de showroom te Groot-lo. Na een uitgebreid gesprek met de zaakvoerder kwam er een zeer degelijke out-the-box oplossing voor onze plaatsing, die toch niet evident is. Kachel staat niet centraal onder de schouw. We kozen voor een Dik Geurts, 3-zijdige wandkachel. Ze is sinds de installatie nog geen enkele dag niet aangestoken. Prima service, Prima prijs Goedkoper hier dan dezelfde kachel in webwinkels.
Deze kachel met mooi design bij Sven gekocht en al veel plezier van gehad dankzij zijn snelle en goeie service. Een warme en veilige vlam, daarvoor moet je bij Sven zijn !
Topservice! Zit je met een probleem van kachelverwarming waar een doorsnee leverancier geen raad mee weet,dan ben je bij Sven aan het juiste adres. Ook prima na-servive begeleiding! Geloof me: Sven is je vertrouwen waard.
aanvraag voor onderhoud snel en correct uitgevoerd
Correcte prijs, uiterst behulpzaam en professioneel.
uitstekende service
Mooie afwerking van de haarden perfecte inlichtingen.
Degelijke en vakkundige info ontvangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid