facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazure Charcuterie

Mazure Charcuterie

Info

Al sinds 1955 staan wij voor u klaar met Americain Préparé, Kip Curry, Salade Viennoise en veel meer!

Adres: Kapellestraat 4 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 70 33 69
Stad: Oostende
Route: Kapellestraat 4
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: slagerij mazure oostende, mazure oostende openingsuren, beste slager oostende
Recensies
Lekkere dure broodjes, maar als klant iets vraagt moet de klant krijgen wat hij gevraagd heeft en NIET wa jezelf wilt geven. Een Martino is ketchup, mosterd met tabasco en niet de degoutante martinosaus die helemaal niet dezelfde smaak heeft. Betaald duur genog om te eten wat ikzelf wilt zeker. En als je de opmerking maakt durven zijn collega's lachen. Weinig respect!!!!
Super lekkere broodjes aan correcte prijs
broodje kipkeri kei lekker Broordje Hesp heerlijk Broodje crab verrukkelijk Broodjes vis voorherhalingvatbaar
Een grote traditie en met reden: pure producten, top kwaliteit, snelle bediening , …. Voor ons een vaste stop als we in Oostende zijn
Telkens we naar Oostende gaan, springen we binnen bij charcuterie Mazure. Hier smaakt alles nog zoals vroeger: van de fricandon tot de krabsla, de kip in curry, de rillette,... Echt zo lekker allemaal!
Ik kan Oostende niet bezoeken zonder hier prepare te kopen... heel smeuïg en super lekker. Een van de beste prepare's die ik al gegeten heb ! Ook de tonijn sla is lekker trouwens.
Kom hier telkens als ik in Oostende ben. Lekkerste bereide americain, droge worstjes maar ook vers vlees.
Lekkere krokante broodjes goeie boter en super rosbief zeker een aanrader
Super lekkere smos gegeten. De ham smaakte zo goed door. En het meisje dat mij bediende op zaterdagvoormiddag was enorm sympathiek. Ook 5 sterren voor haar !
Het huis straalt traditie en geschiedenis uit. De beste garnaalsalade van Oostende by far. Ook de opgelegde haring is super. Daarnaast een aantal huisgemaakte patés en potjesvlees. Zeker eens binnenspringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid