facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazout Jasmin

Mazout Jasmin

Info

Mazout Jasmin, une entreprise familiale depuis 1959, vous fournit des carburants et des pellets de qualité à des prix compétitifs et service en plus.

Geschiedenis

Un produit de qualité mérite un service à sa hauteur. Notre équipe professionnelle vous écoute et vous conseille.

Une entreprise à échelle humaine qui nous permet de rester proche de nos clients

Nous vous offrons la qualité, un prix attractif, le service et le professionnalisme !!!

N'hésitez donc pas à nous contacter pour de plus amples informations !

Nous vous remercions de votre confiance !!!



"Livraison de mazout de chauffage dans la région de La Louvière, Binche, Nivelles et Ittre. Vente de pellet Din+ au Drive In de Trivières et livraison par palette.Livraison de gasoil, diesel et AdBlue pour les entreprises du Hainaut et du Brabant Wallon"
Adres: Rue Dieudonne Francois 14 Bis, 7100 Trivières, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 64 22 47 03
Stad: Trivières
Route: Rue Dieudonne Francois 14 Bis
Postcode: 7100


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Carbu be mazout de chauffage
Recensies
Donderdag 23 maart besteld, maandag 27 maart geleverd, meer dan redelijke vertraging dus. Telefonisch contact meer dan prettig in tegenstelling tot wat sommige mededelingen hieronder en aardige chauffeurs melden Even een klein puntje van kritiek: antivries kan op de site voor 7 euro per liter en volgens de chauffeur, site niet bijgewerkt, is het 10 euro per liter. Die blijft redelijk in vergelijking met de anderen voor 15 euro per fles. Dus aan te bevelen
Op de dag van de geplande bezorging geen bezorging. Geen telefoontje om het me te laten weten. 1/2 dag vrij om te wachten... voor niets. Niet serieus
Ze maken een fout bij het opmaken van de factuur voor het verkrijgen van de pelletbonus 2023 en willen hun fouten niet corrigeren! Nul commerciële instelling. Ik moet nu tijd verspillen met de FOD Economie vanwege hun boekhoudkundige fouten.
2 weken wachten op een levering Er is geen bevestigingsbericht naar mij gestuurd. Tijdens mijn telefoongesprek antwoordde een persoon met zeer slechte wil me dat de sms was verzonden maar dat de klanten deze soms niet ontvangen maar dat ze niets kunnen doen, dat ze geen 10 secretaresses in dienst gaan nemen om elke klant op de hoogte te stellen. Ik vertel hem over mijn ontevredenheid en hij vertelt me ​​dat hij mijn bestelling puur en alleen annuleert omdat ik ontevreden en beledigend ben. Er werden geen beledigingen geuit. Gewoon ontevredenheid. Ik merk dat ik zonder stookolie zit. Absoluut vermijden! Er zijn andere meer responsieve en meer beginnende providers. betreurenswaardig. Daarnaast is hier een kleine herinnering aan de wet. Volgens het hof kan een weigering om te verkopen, kort samengevat, rechtsmisbruik opleveren wanneer: de leverancier geen redelijk belang heeft bij het weigeren van de verkoop, en de weigering dus willekeurig en louter discriminerend is; Of. indien door de weigering een kennelijk onevenwicht tussen de belangen van de partijen ontstaat.
We belden op 1/12 om stookolie te bestellen. Een niet erg prettige dame vertelde ons dat we teruggebeld zouden worden om de dag van bezorging aan te geven. Al raar genoeg... Het is 11/12 en we wachten nog steeds op een comeback! Helemaal niet serieus. Om je af te vragen of ze klanten willen bedienen. Voor ons is het in ieder geval bye bye.
Nadat 3 leverdata aan mij waren bevestigd 2 per e-mail en 1 na mijn telefoontje, heb ik 3 dagen onnodig vrij genomen omdat er nooit iemand kwam opdagen!!! Zonder enig nieuws, na 10 dagen wachten weer gebeld en wat was mijn verbazing toen ik te horen kreeg dat mijn bestelling was geannuleerd!!!! Nooit meer dit bedrijf: dame aan de telefoon uiterst onaangenaam en totaal gebrek aan professionaliteit
Dankzij de chauffeurs voor hun werk hebben we altijd een banaan. en bedankt aan de mensen die bij de receptie werken die naar ons luisteren aan de telefoon bedankt jullie vormden samen een super team.
Ik gebruik dit bedrijf al jaren! Geen problemen ondervonden. Ik raad ten zeerste aan !
Levertijd te lang, bestelling elders geplaatst
Gebrek aan professionaliteit van de dame die de telefoon opneemt. Geen manieren, erg onbeleefd en onaangenaam. Ze worden niet aanbevolen dsl..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid