facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazda Van Den Broeck & Zn Putte

Mazda Van Den Broeck & Zn Putte

Info

Welkom op de Facebook pagina van Mazda Van den Broeck & Zn!

Geschiedenis

Mazda Van den Broeck & Zn u Mazda concessiehouder al 40 jaar lang! Bij ons staan service en kwaliteit bovenaan. In onze showroom kan u de nieuwste modellen en technologie ontdekken van het Japanse automerk Mazda.

Naast nieuwe modellen hebben we ook kwaliteitsvolle tweedehandswagens staan van alle merken. Allemaal met een 1 jaar garantie.

Wat bieden wij u:
- Een familiebedrijf met top service!
- Brede kennis van het merk Mazda
- Verkoop, Service( onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, originele onderdelen,...)
- Testritten
- ...



"Mazda Concessiehouder sinds 1976 en familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de autosector!"
Adres: Mechelbaan 237, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 015 755 005
Stad: Putte
Route: Mechelbaan 237
Postcode: 2580



op zoek naar gerelateerd: Van Den Broeck Garage, Mazda stockwagens, Mazda Garage, Van Den Broeck used cars, Mazda garage Antwerpen, Mazda Luyten, Mazda De Roover, Mazda modellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renault garage Meulders Putte Renault garage Meulders Putte 972 meter Top service bij last-minute huur van minibus. Sympathiek en behulpzaam personeel &...
GF-cars GF-cars 2 km Auto gekocht en binnen de 4 dagen kunnen ophalen. Perfect gekuist, blanco gekeurd, ex...
Bart Cars BVBA Bart Cars BVBA 3 km Zeer goede garage, een echte aanrader! Ik denk dat dit een van de enige betrouwbare g...
Recensies
Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. We zijn goed verder geholpen in de zoektocht van onze nieuwe auto en zijn er heel tevreden mee. Bedankt!
Top ervaring! Zowel bij het aankoop proces als in de aflevering van de auto. Top begeleiding door verkoper Enzo. En uitgebreide uitleg van de technieker over alle functies! Wij zijn contente klanten!
Echt een aanrader deze garage, hadden verschillende merken in onze gedachten. Toen we binnen kwamen in de garage was iedereen super vriendelijk vragen werden direct op een eerlijke manier beandwoord. We besliste direct dat we hier onze wagen gingen kopen gaven ons direct een goed gevoel.
Zeer goede service ,zeer vriendelijk personeel,zeer goede info bij aankoop wagen,zeer vlotte en duidelijke communicatie met klant. Aflevering Mazda CX-5 Takumi is vlot verlopen Bedankt Enzo.
Vriendelijk en goede service maar alles is helaas een pak duurder geworden...
Zeer goede service na verkoop. Ik kan altijd heel snel een afspraak maken. De onderhoudskosten vallen ook zeer goed mee.
Alvast heel vriendelijk en professioneel ontvangen bij testen en aankoop nieuwe wagen. We hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben gemaakt..
Zeer goed geholpen geweest met een stuk ventiel. Zeker gezien de wagen niet bij hun was aangekocht. top service!!!
eerst en vooral is het een top garage. ik ben er afgelopen zaterdag geweest voor eens een kijkje te nemen voor de nieuwe mazda cx 3. ik ben daar toe gekomen 15 min voor ze gingen sluiten en dat was zeker geen probleem ze hadden geen haast en hebben me alles rustig uitgelegd. ze hebben een offerte opgemaakt en achteraf nog een test rit aangeboden van de wagen was ik gelijk verkocht en heb hun dit ook meegeven. tijdens het in orde brengen van de papieren geef ik aan dat deze de eerste nieuwe auto is die zou aankopen en ook hier was er geen enkel probleem ze hebben me alles van het begin tot het eind uitgelecht. ze hebben respect voor u ze smeren u niets aan ze nemen de tijd die u nodig heeft. gewoon weg een top garage.
Super ! Is familiebedrijf dus je krijgt de service en vriendelijkheid zoals het hoort. Eerlijke prijzen en waar voor je geld. Zeker en vast aan te bevelen. Mijn volgende wagen zal gegarandeerd opnieuw van daar komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid