facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazda Antwerp Automotive

Mazda Antwerp Automotive
Adres: Eikenlei 102, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 03 611 01 99
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Eikenlei
Huisnummer: 102
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VAN TRIER GROEP SINT -JOB - Renault VAN TRIER GROEP SINT -JOB - Renault 44 meter Michael heeft ons zeer goed geholpen, wagen uit showroom is op zeer korte periode gel...
Recensies
Mijn partner en ik hebben een zeer aangename onthaal & ervaring gehad bij Mazda Antwerp Automotive. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe wagen. Daarnaast willen wij Thibaut speciaal onder de aandacht brengen voor de uitstekende service. Hij zal er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Doumo arigatou gozaimasu!
Ongeëvenaarde ervaring wat betreft ontvangst in een garage! Net zoals veel mensen in hun review schreven hebben wij na zeer aangename onderhandelingen met Thibaut onze wagen hier enkele maanden geleden gekocht. Door een spijtig ongeval hebben wij hem hier recent voor langere tijd moeten achterlaten en zodoende hebben wij eveneens contact gehad met Marc en Steven dewelke instaan voor de werkplaats. Dit contact verliep net zo gemoedelijk en aangenaam! Zij waren heel transparant over elke stap van het proces tot herstelling van de wagen en hebben dit in samenwerking met het aangrenzend carrosseriebedrijf tot een perfect einde gebracht! Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staan synoniem voor Mazda Antwerp Automotive en dus kan ik dit filiaal alleen maar aanbevelen! We houden een positief gevoel over aan een negatieve gebeurtenis dus doe zo verder! P.s. de koffie is hier van evenwaardige kwaliteit als de mensen die er werken!
Zeer goede service door Thibaut, hij heeft ons zeer veel informatie gegeven en een proefrit geregeld. Wij hebben uiteindelijk de mazda 3 Homura gekocht en zijn hier heel tevreden van. Wij konden in de tussentijd naar de aankoop toe steeds terecht bij Thibaut, hij stond altijd klaar om ons snel verder te helpen. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer aangenaam verrast door de warme ontvangst, de aangename, duidelijke communicatiestijl en correcte, professionele afhandeling bij deze verdeler. Thibaut is bovendien iemand die zijn job nog met de nodige flair en passie doet en dat verdient vandaag de dag alle waardering!!
Zeer tevreden over het aangename aankoopproces en opvolging door de naverkoop van onze nieuwe Mazda CX-30.nZeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid