facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxled

Maxled

Info

Sinds 2010 staat Maxled paraat voor al uw intenties omtrent indoor en outdoor ledschermen, zowel in verhuur als in verkoop.

Geschiedenis

Maxled verhuurt/verkoopt ledschermen voor vaste en mobiele oplossingen.



"Sinds 2010 staat Maxled paraat voor al uw intenties omtrent vaste en mobiele outdoor ledschermen, zowel in verhuur als in verkoop. Door de jaren heen hebben we ons opgewerkt tot één van de grootste marktspelers van België, en produceerden als eerste de unieke mobiele totems.Depuis 2010, Maxled est la pour toutes vos intentions concernant les écrans LED extérieurs fixe et mobile, tant en location qu'en vente. Au fil des années, nous sommes devenus l'un des plus grands du marché en Belgique et avons été les premiers à produire des totems mobile uniques."
Adres: Doortstraat 6, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 052 50 65 20
Stad: Opwijk
Route: Doortstraat 6
Postcode: 1745


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: LED scherm op aanhangwagen huren, Led wagen huren, LED scherm te koop, LED scherm huren Antwerpen, LED scherm buiten huren, Groot scherm huren prijs, LED wall huren, LED scherm leasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baeta Baeta 3 km Uitstekende begeleiding
PopupBox-Shop PopupBox-Shop 3 km De POPUPBOX-SHOP wordt een winkelruimte/popup-space die tijdelijk kan gehuurd worden ...
Recensies
In het kader van ons eindeseizoensfeest 2022-2023 contacteerden we Maxled voor het opstellen van een scherm op ons voetbalveld. Zowel de afspraken op voorhand als de coördinatie ter plaatse liepen vlot en professioneel. Het spreekt voor zich dat we ook in de toekomst nog beroep zullen doen op deze partij. We kunnen bedrijven en andere organisaties alleen maar aanraden om vrijblijvend contact op te nemen met Maxled. Stefaan Vanhoutte Voorzitter
Cedric is heel correct en vlot bereikbaar. Ken hem persoonlijk al jaren als een betrouwbare vriend die altijd in de weer is. Deze lijn trekt hij dan ook door naar zijn zaak door zijn heel goede service en staan ze ook 24/7 ter beschikking van hun klanten. Doe zo voort!
Kort samengevat: - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Vlotte service - Cedric en Matthias zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met alle vragen - Ze helpen je mee in het zoeken naar de beste manier om een toegevoegde waarde te creëren zodoende je doelstellingen te behalen
Tijdens het BK Wielrennen gebruik gemaakt van het 5m2 LED-scherm. Heel tevreden over de kwaliteit van de beelden en de service! Zeker een aanrader.
Zéér snelle en correcte service! Bijzonder vriendelijk onthaald. Scherm 5m² was perfect voor extra zichtbaarheid. Hebben ze op erg korte termijn nog kunnen inplannen.
Maxled heeft op ons event een mooi LED scherm geplaatst. Alles verliep zoals afgesproken en men was altijd snel met antwoorden. Zelfs op de dag zelf kon er nog een nieuwe video afgespeeld worden na een kort belletje!
We gebruikten een scherm van Maxled voor de openluchtcinema van de jeugdraad. Goede kwaliteit van beeld & geluid. Ook de ondersteuning tijdens het evenement was top. Jeugdraad Borsbeek
Topservice dat die gasten van Maxled brengen. Fantastische service naverkoop van Mathias & Maarten! Keep up the good work gasten.
Heel duidelijk en gebruiksvriendelijke software! Fijne en goede service, bedankt. Was een meerwaarde voor ons evenement.
Top service! Helpen je direct verder als je met vragen zit. Als wij nog een led scherm nodig hebben komen we meteen terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid