facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maximmo

Maximmo

Geschiedenis

Maxime is een erkend vastgoedmakelaar maar ook een specialist in de verkoop van vastgoed. Na een strenge opleiding tot vastgoedmakelaar heeft hij enkele jaren ervaring opgedaan op het terrein in de regio. In die tijd leerde hij het reilen en zeilen van het vastgoed tot in de puntjes kennen. Van die ervaring kunt u als klant meegenieten.

Doordat hij klantgerichtheid, service en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en weet wat er leeft in de vastgoedwereld was een eigen vastgoedkantoor een logische volgende stap. Mede door zijn gedrevenheid is in januari 2012 Maximmo geboren.MAXIMMO is gevestigd in de Menenstraat 41 te Lauwe en is hét makelaarskantoor voor Lauwe en de nabijgelegen gemeentes. We zijn een relatief klein kantoor en dat willen we bewust zo houden. Juist door onze bescheiden aanpak kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht geven die ze verdient. We kennen onze klanten, weten wat ze willen en wat ze vooral niet willen. Uw wensen staan bij ons centraal. Van hieruit begint onze zoektocht.We zijn thuis in Lauwe en omstreken. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze opleiding en ervaring kunnen we u een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voordelen en nadelen? Uiteindelijk bent u het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 056/29.50.50 of mail naar [email protected]



"MAXIMMO focust zich op de bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentiële woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in West-Vlaanderen. Onze hoogopgeleide en getrainde medewerkers garanderen u een professionele dienstverlening, gebruik makend van een jarenlang uitgebouwd netwerk.En er is meer ...Kom gerust een kijkje nemen op onze website."
Adres: Lauweplaats 14, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056295050
Stad: Lauwe
Route: Lauweplaats 14
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Maximmo login, Te huur Lauwe, Maximmo makelaar, Immo Wevelgem, Immo Menen, Vastgoedmakelaar Genk, Zimmo, Immokantoor Harelbeke
Recensies
Een van de beste makelaars waarmee ik gewerkt heb. Echt top service. Julie waren zeer attent en actief, hadden een oogje voor decor en alles verliep gewoon heel vlot. Zeker een aanrader aan iedereen.
Geen aanrader Doen niet veel om te verkopen en zijn echt duur
Een appartement gekocht via Maximmo, verliep heel vlot van begin tot einde. Ook super service achterna voor regeling met huurder die het appartement na de verkoop moet verlaten.
Super service ! Staan je altijd te woord. Ik kan dit immo kantoor enkel maar aanbevelen!
Een huis verkopen met de makelaar maximmo verloopt heel vlotjes en verzorgt ik zou dit bureau aan iedereen aanraden . Ze doen alles perfect van in het begin tot het einde en houden je op de hoogte. Dus aan iedereen wil je uw huis verkopen ga dan naar het bureau Maximmo in lauwe.
Zeer goed!! Vlot!
Uiterst onprofessioneel! Ik stuurde hen een mail in verband met een woning die te koop stond om te weten wat de prijs hiervan was. Ik kreeg een mail met de prijs terug en in die mail stond ook nog eens een link naar het huis in kwestie waarop ook die prijs geadverteerd stond. Ik belde vervolgens voor een afspraak en het blijkt nu de dag voor de afspraak dat ze zich voor zomaar eventjes 95.000,00 euro hebben vergist! De woning bleek dus 95.000,00 euro duurder te zijn dan mij werd verteld. Men kan eigenlijk al uit de enorme schrijffouten op de website van Maximmo al afleiden dat het niet om een professioneel immo-kantoor gaat. Alvast bedankt, Maximmo , voor de klap in mijn gezicht en het tijdsverlies!
Super makelaar gericht op Lauwe. Jong en dynamiek en geeft super advies! Echte aanrader voor verkoop in regio Lauwe. Onze woning was verkocht in minder dan 3 maand zoals beloofd op een Opendeurdag.... Thanks Maxime
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid