facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxim's Couture bruidsmode

Maxim's Couture bruidsmode

Info

Maxim's Couture: droom , beleef en ervaar

Adres: Leuvensesteenweg 383, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016/56 84 98
Stad: Aarschot
Route: Leuvensesteenweg 383
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Woensdag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Linea Raffaelli Aarschot, Feestkleding Aarschot, Bruidsmode Vlaams Brabant, Bruidswinkel regio Aarschot, Bruidskleding Limburg België, JB Couture, Bruidswinkel Lier, Trouwjurk tweedelig
Recensies
Super vriendelijk ontvangen en geholpen door Marleen! Ze stelde me heel erg op m'n gemak. Zeer geduldig en echt bijna alles uit de kast gehaald om toch de ideale jurk bij elkaar te zoeken. Fijne ervaring! Bedankt Marleen!
Vriendelijke bediening Ruime keuze De verkoopsters kennen hun vak She said yes to the dress
Onvriendelijk en onpersoonlijk. Bediende had vandaag duidelijk geen zin. Op een half uur buiten gezet.
Super warme ontvangst met al het geduld dat een onzeker bruidje in spe nodig heeft. Opvolging pasbeurten prima volgens afspraak verlopen.
Super service, ze nemen de tijd, geven goed advies en leveren precisie werk. Was een geweldige mooie huwelijksdag van mijn dochter. Na een coronajaar met een eerste zeer klein feestje op de huwelijksdag en een zwangerschap later... werd het kleed opnieuw helemaal pasklaar gemaakt voor het grote huwelijksfeest, dag op dag 1 jaar later. Bedankt om deze dag zo mooi te helpen maken.
Ik zag mijn mooie vrouw schitteren in jullie mooie jurk op de mooiste dag van mijn leven. Bedankt om haar zo gelukkig te maken met jullie prachtige maatwerk. Vanaf nu neem ik de taak over. dat is het gelukkig maken niet het maatwerk wel te verstaan
Ik werd hier ontzettend vriendelijk en geduldig verder geholpen. Vlotte babbel, eerlijke meningen en een erg mooi aanbod aan trouwjurken. Hier zei ik 'Yes' to the dress. Een aanrader!
Heel veel mooie jurken en super vriendelijke mensen die alle tijd nemen om je te helpen je droomjurk te vinden. Ook eerlijk advies durven geven.
Geweldige winkel, service en collectie!
We hadden een afspraak maar toch leken de verkoopsters van niks te weten. Verkoopster liet ons gewoon kijken en deed zelf geen suggesties waardoor de toekomstige bruid totaal niet wist waar te beginnen. We hadden hier zo een ongemakkelijk gevoel bij dat we na 10 minuten maar terug naar buiten zijn gegaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maxim's Couture bruidsmode met het openbaar vervoer


Gelrode Carrosserie 30 meter
334
335
Gelrode Carrosserie 30 meter
709
Gelrode Carrosserie 80 meter
334
335
Gelrode Carrosserie 80 meter
709
Aarschot Kabien 420 meter
334
335

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid