facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Max Boterhammen

Adres: Ninovesteenweg 169 , Erembodegem (aalst) 9320, BE
Telefoonnummer: 053 70 47 08
Stad: Erembodegem (aalst)
Route: Ninovesteenweg 169
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: Lunch menu Aalst, Restaurant Aalst, Brasserie Erembodegem, Houten Hand, Restaurant Max, De Frigo Aalst, Albatros Aalst, Lunch Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krokantino Krokantino 1 km Heel mooie en cosy broodjeszaak. De broodjes zijn superlekker en origineel, maar zij ...
Recensies
Heel gezellig restaurant en super lekker gegeten voor een zeer correcte prijs. We hebben huisgemaakte loempia to share als voorgerecht genomen. Drie stuks elk en die waren heel lekker en vers. Daarna heeft mijn vrouw Thai beef salad genomen en ik Ierse Rib-eye genomen. De salade was overheerlijk ingrediënten ga ik niet verklappen en mijn steak was ook zeer lekker en correct gebakken. Als ik enig puntje van lichte kritiek mag uiten, maak de peperroom saus in de pan van de gebakken steak. Voor ons was het een eerste keer maar we komen zeker nog terug!
Lekker en vers eten. Enkel de warme tapas was op sommige plaatsen nog koud. De service was goed, ze kwamen heel frequent vragen of alles in orde was.Eten: 4/5
Lekker, fijn, vriendelijke bedieningEten: 5/5
Mooie en gezellige zaak. We bestelden de steak tartaar en de brochette van kip. Beiden zeer lekker, al was de portie van de brochette van kip nogal klein, hier mag gerust wat meer van gegeven worden. Als dessert is de tiramisu een grote aanrader! Kortom: leuk etablissement met lekker eten, maar wel zeer prijzig voor de porties die men serveert.
Heel vriendelijke bediening. Direct hapje op de tafel. Op vrijdagavond kregen we naast de vaste kaart ook 3 suggesties met seizoensgebonden producten. Bij de steak kon je kiezen welke salade je erbij wou, wat een dik pluspunt is. We hebben op het terras gegeten wat tijdens vorige zomer een vaste constructie kreeg en de regen volledig kan weren. Terrasverwarmers en zonwering aanwezig dus het volledige jaar door aangenaam om te zitten. Later terug geweest in de winter en het was er nog steeds aangenaam om te zitten. Er zijn dekentjes ter beschikking als je wat fris zou krijgen.
Vlotte en vriendelijke service. De geserveerde gerechten waren superlekker. Je voelt de passie van de chef tot in je bord. Proficiat hier kom ik zeker met veel plezier terug.
Heel lekker gegeten. Gezellig interieur. We zaten in de verwarmde tent, maar was toch nog frisjes. Bediening zeer vriendelijk, maar wel wat traag.
Top verhouding kwaliteit prijs. Lekkere gerechten en super vriendelijk.Eten: 5/5
Leuke plek, wel rumoerig ondanks de geluiddempende panelen die al op hangen. Lekker eten, al was de vegetarische pasta een beetje droog, daar had iets van saus bij gemogen. Dessert was super!
Super lekker eten, gezellig buiten zitten, en heel vriendelijk personeel! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid