facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maurizio Coiffeur

Adres: Rue Notre Dame 22 , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 065 84 02 87
Stad: Bergen
Route: Rue Notre Dame 22
Postcode: 7000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guerez/Ronald Guerez/Ronald 60 meter
Color Hair Color Hair 77 meter
Coiffure Manuela Coiffure Manuela 141 meter
Edouard Edouard 141 meter
Le Coiffeur Le Coiffeur 154 meter
Legrand/Pierre Legrand/Pierre 175 meter
Coiffure Euro Styl Coiffure Euro Styl 197 meter Ik kom van Parijs naar Bergen om mijn haar te doen bij marcello.c is de beste kapper ...
K-Pelli K-Pelli 221 meter
Arnaud Arnaud 231 meter
Caroce Caroce 234 meter
FP Coiffure Mons FP Coiffure Mons 243 meter
Rendit Rendit 312 meter
Lovera/C. Lovera/C. 313 meter
Anastasia/T. Anastasia/T. 315 meter
Parent/Willy Parent/Willy 324 meter
Lukaku Obuna/Ricky Lukaku Obuna/Ricky 326 meter
Recensies
Maurizio kon blijk geven van buitengewone professionaliteit, ik ben nog nooit met zoveel aandacht behandeld. Ik raad deze vakman ten zeerste aan met wijs advies, die wist hoe hij me een geweldige tijd kon bezorgen.
Ik geef 0 sterren aan deze kapsalon, omdat ik een familielid heb die op een dag kwam om de prijzen te weten te komen door met hem te praten en hij antwoordde op een droge en minachtende toon dat het bij hem thuis alleen op afspraak was , en hij accepteerde niet zomaar iedereen. Hij maakte hem op nogal minachtende wijze duidelijk dat hij thuis niet welkom was. Zoals, het is aan de klant en als hij denkt dat je niet "schoon" genoeg bent, weigert hij je de toegang tot zijn salon. Ik raad dan ook aan dat niemand bij hem thuis komt, en dat hij zo snel mogelijk failliet gaat. Bovendien zie je op het eerste gezicht al snel dat het een kapsalon is die klanten mist en in een wat verloren hoekje zit. Ik raad dit etablissement echt niemand aan. Als je op zoek bent naar een goede kapsalon, er is er 1 in de Rue d'Havré en een andere in de Rue des Clefs, die ik ten zeerste aanbeveel.
Ik geef zeer zelden 5 sterren, maar dit is een uitzondering. Kapper Maurizio is een uitzonderlijk persoon, super professioneel, vriendelijk en zeer vriendelijk. Ik raad het aan.
Super, een meer dan onberispelijke service, een geweldige sfeer, een gigantische vriendelijkheid. Ik raad het iedereen aan die lekker naar de kapper wil!
Ik ga al iets meer dan 20 jaar naar deze kapper, wat kan ik nog meer zeggen? Altijd glimlachend, vriendelijk en uitstekend scharen!
Goed moment van ontspanning bij Maurizio, zoals gewoonlijk bovenaan.
De beste kapper van Bergen!
Kapper Maurizio erg aardig, zeer professioneel. Aanbevelen.
Professioneel en gewetensvol. Onberispelijk werk. Ga daarheen met je ogen dicht
Top sympathie en professionaliteit... Een plek om naartoe te gaan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid