facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mattens, Gsm/m.

"This BASE shop is temporarily closed for renovation. We expect to re-open on May 15th 2020."
Adres: Leuvestraat 164 , Erembodegem 9320, BE
Telefoonnummer: 0495 25 32 75
Stad: Erembodegem
Route: Leuvestraat 164
Postcode: 9320


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Win/r. De Win/r. 50 meter
Coene Camiel Coene Camiel 604 meter
De Meyer/Davy De Meyer/Davy 766 meter
Bouwpathologie.be Bouwpathologie.be 1 km Ik heb een vraagje. Als het tot 17u open is, tot hoe laat mag je dan komen aanschuive...
de Saedeleer/marc de Saedeleer/marc 1 km Een patient blokkeren na een enmalig incident met een overbezorgde moeder aan de tele...
Bart Bart 1 km
MMB Machines MMB Machines 2 km Pakket besteld maar werd nooit geleverd. Eerst werd er mij verteld dat post nl het ad...
Recensies
Vandaag voor de deur blijven staan in de winterse kou tot medewerker in de gaten had dat ik stond te wachten corona maatregel. Hij was duidelijk zeer gefacineerd op zijn GSM aan het scrollen. Uiteindelijk toch binnen gelaten met een droge verwelkoming. Ook geen sorry gekregen voor het wachten, of op zijn minst de vraag of ik al lang stond te wachten. Abonnement willen nemen maar geweigerd. Deze persoon weet duidelijk niet waarover hij het heeft. Op mijn gepikkeerde reactie hierover was zijn antwoord hierop "fijn weekend en nog een goed leven". Dit is ongehoord in een commerciele context. Dat ik trouwens al betalende klant was had hij ook niet door want is niet gevraagd geweest. Bij Orange was het 10min later in kannen en kruiken, met de glimlach en een beleefd ontvangst. Ik denk dat dit mijn laatste bezoek was een de base shop en ik zal ook veranderen van service provider.
Ik heb opgemerkt dat sommige reviews hier gewist worden! Vind dit niet kunnen !!Dit is een mening van de ervaren klanten die bij de shop in Aalst komen! Ik zal het dan nog es herhalen. Zeer slechte service,denken ze beter zijn dan de klant,als Jelle de storemanager opmerkt er geen verkoop valt bij de klant is hij zeer onrespectvol tot bruut toe. Ik vind niet dat zo een persoon als storemanager mag werken! Ik verander sws van operator dankzij de slechte service bij Aalst.
Zeer slechte service zeker die Jelle,kent niks van product en zegt me ik anders moet vertrekken als ik enkel info wens.. Base Aalst is zeker geen aanrader om daar een gsm noch abonnement te kopen mocht ik kunnen geven ik een grote 0 ster
Je kan nog beter online een gsm aankopen via Coolblue of iets dergelijks, dan naar de BASE shop in Aalst te komen. Ik wou mijn gsm laten opsturen voor herstelling en ze weigerde mij te helpen. Van professionaliteit is hier weinig te merken. Ook de steeds opdringerige aanpak voor het aansmeren van abonnementen, ondanks je aangeeft dat je niet geïnteresseerd bent.
We werden door het support center van BASE naar deze winkel gestuurd. Echter, de winkeleigenaar weigerde ons te helpen, was zeer onbehulpzaam en kortaf. Daarna nogmaals het support center van BASE gebeld, waar ze ons bevestigden dat de winkeleigenaar ons wel moest helpen. We zijn dan maar naar een andere BASE winkel gegaan, waar men ons wel perfect heeft geholpen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam team. Luisterde echt naar mijn vragen en kwamen tot een goede oplossing.
Heel vriendelijk,behulpzaam en professioneel
Zeer vlotte en behulpzame service . TOP
Elke keer ik hier kom met een probleem word ik heel goed geholpen. Heel vriendelijk en ze luisteren heel aandachtig naar uw probleem. HET voorbeeld in klantvriendelijkheid.
Ga er zeker niet een half uur voor sluitingsuur . Totaal onprofessioneel en ze zien je liever buiten gaan dan binnen komen . Zeker geen aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid