facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MATT Security

MATT Security

Info

Dank U om een kijkje te nemen op onze facebookpagina, op het moment dat u er over nadenkt om u te beveiligen!

Erkende beveiligingsonderneming: 20 1928 10

Geschiedenis

Bij MATT Security staat de klant centraal. Dit is reeds merkbaar vanaf het eerste contact. U krijgt een bevestigingsmail nadat we samen de afspraak hebben vastgelegd. Daarna volgt nog een sms de avond ervoor en een telefoontje net voor de afspraak, wanneer we op weg zijn. Na de afspraak krijgt u een verslag van wat er besproken is. Deze korte opvolging mag u verwachten, als klant van MATT Security.

Uw beveiligingsoplossing is ten allen tijde volledig op maat. We gaan samen met de klant de oefening maken welke beveiliging hen het beste past.

Naast kwalitatief advies kunt u ook rekenen op een perfecte installatie. Onze installateurs zijn al reeds 15 jaar vertrouwd met het plaatsen van beveiligingsoplossing.

Kortom, bij MATT Security bent u in veilige handen!

Adres: Zuidkaai 40, 8800 Izegem
Telefoonnummer: 051 244 933
Stad: Izegem
Route: Zuidkaai 40
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: MATT Security review, Matt service, Alarmsysteem voor bedrijven, Osiris camera handleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vestatech Vestatech 936 meter Snelle en deskundige service! fris team, mee met de stand van zaken.
Recensies
Matt Security biedt een mooi en professionele oplossing aan. Wat nog belangrijker is, is de kennis die ze in huis hebben, de professionaliteit die ze uitstralen en de service die ze leveren!
Wij zijn tevreden klanten! Van de eerste kennismaking tot de installatie is alles vlot verlopen. Er werden alternatieven voorgesteld waar nodig, prijs was goed maar zeker voor ons belangrijk: de netheid bij de plaatsing! top
Goede service!
vlotte service, goeie communicatie en sterke prijzen!
Goede samenwerking aan overgehouden. Aanrader voor al wie een firma in beveiliging zoekt!
Als je camera's wil voor je privé woning, moet je bij MATT Security zijn. Info gesprek met adviseur ging spontaan, vooropgestelde offerte klopte volledig met de eindfactuur en planning en installatie ging vlot en proper. Hebben zelfs alles gestofzuigd tijdens het boren. Ook werden mijn vragen uitgebreidt beantwoord. Top firma.
Firma waar je kunt op rekenen, van de eerste telefoon tot de dag van installatie, tot de service erna. Een aanrader!
Voor goede kwaliteit en goede hulp moet je zeker bij MATT Security zijn zeer goede service en vriendelijke installateurs. Mooi afgewerkt en snel geholpen bij een probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid