facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MatrixYoga

MatrixYoga

Info

Ook aan jouw hoofd hangt een lichaam. Een lichaam dat veel meer kan dan enkel uitvoeren wat je hoofd bedacht heeft.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar meer evenwicht in je leven? Ontsnap dan eens een uurtje aan je hoofd en leer je lichaam beter kennen.

Voor mij heeft yoga weinig met spiritualiteit te maken. Het gaat om voeling krijgen met je lichaam. Er meer respectvol leren omgaan.

Een noodzakelijke vorm van zelfrespect als basis voor respect voor je omgeving.



"MatrixYoga is een kleine vintage yogastudio in hartje Gentbrugge. Onze gezellige, huislijke ruimte en een warme persoonlijke begeleiding leggen de basis voor een ontspannende ervaring.Je kan bij ons terecht voor verschillende yogastijlen, workshops die de kracht van de geest verbinden met de wijsheid van je lichaam en hartcoherentie.Mensen met drive laden hier hun batterijen op. Zo kunnen ze de hele wereld aan!"
Adres: Frederik Burvenichstraat 171, 9050 Gentbrugge
Stad: Gentbrugge
Route: Frederik Burvenichstraat 171
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 21:30
Dinsdag: 19:45 - 21:15
Woensdag: 08:30 - 09:45
Donderdag: 19:45 - 21:15
Vrijdag: 08:30 - 09:45
Zaterdag: 08:45 - 12:45


op zoek naar gerelateerd: Hartcoherentie gentbrugge, Yogalates Gent, Yoga Gent buiten, Yogacentrum Gent, Yoga Gent Sint-Pieters, Gratis yoga Gent, Yoga Gent student, Aerial yoga Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JONA massage JONA massage 220 meter JONA biedt ontspanningsmassages aan voor iedereen, ook voor personen met of herstelle...
Hoogbloeier Hoogbloeier 236 meter Hoogbloeier is een netwerkorganisatie van hoogbegaafdheidsexperten met als focus hoog...
Zo Phie Zo Phie 759 meter Ik geloof dat we allemaal in elke situatie een keuze hebben en we onze eigen leidersc...
Equinox Helende handen en Helende woorden Equinox Helende handen en Helende woorden 806 meter Telkens heerlijk ontspannend
Intentif Intentif 1 km Persoonlijkheid is iets uniek, het inzicht in jezelf ontdekken is iets wat ik via Int...
Apotheek Sara Tsjoen - Gentbrugge Apotheek Sara Tsjoen - Gentbrugge 1 km Slechte service en bazin zeer onvriendelijk en pretentieus...
Happy-go-lucky Happy-go-lucky 2 km Happy-go-lucky zet in op algemeen welbevinden, dit zowel mentaal als fysiek. Je kan e...
Personal Training Studio Gent Personal Training Studio Gent 2 km Ik had een toffe ervaring met coach Koen , his was "all-in" 100% om me te h...
IL Gent IL Gent 2 km
Full Power personal training Full Power personal training 17 km personal training met de sterkste man van België 2014
Recensies
Ik ben een kritisch persoon en ken niet snel 5 sterren toe aan een instelling/bedrijf/restaurant... MatrixYoga is wat dat betreft dus een echte uitzondering. Al sinds de eerste keer dat ik er binnenkwam, had ik het idee dat je er 'thuis' komt. De lessen vinden plaats in een heel mooi kader modern maar niet koel: de keuze voor materialen en kleuren zorgen voor een sterk gevoel van warmte en dat maakt het veel makkelijker om ook daadwerkelijk te ontspannen. De lessen zelf zijn echt wel toegankelijk voor iedereen. Lesgeefster Petra komt je op een zeer subtiele manier helpen wanneer nodig ze bracht me zelfs eens een extra dekentje omdat ze zelf had gemerkt dat ik dat blijkbaar wel kon gebruiken!. De yogales is zeer laagdrempelig maar toch blijft het uitnodigend om te komen, ook als je de eenvoudige oefeningen na een aantal keer goed onder de knie hebt. Na afloop wordt nog een tasje thee aangeboden. Elke keer opnieuw kom ik gehaast toe maar lukt het me om compleet te onthaasten en ga ik als een ander mens naar buiten. Voor mij zijn de yogalessen bij MatrixYoga echt onmisbaar geworden.
Petra heeft met MatrixYoga een heel fijne plek gecreëerd waar je je bij binnenkomst al meteen thuis voelt door de gezellige sfeervolle inrichting. De yoga lessen zijn een uitdaging in eenvoud. Het is heerlijk hoe de focus ligt op juist niet het uiterste van je lichaam vergen. Dit was voor mij heel verrijkend: na de les heb ik standaard minder last van mijn onderrug. Dus zeer zeker een aanrader voor wie beter naar zijn/ haar lichaam wil leren luisteren.
Petra brengt een uurtje rust in de drukke werkweek. Doordat de Yoga studio letterlijk op 2 minuten van mijn werk is ook in De Punt, kost het eigenlijk geen moeite om te gaan. Na een uurtje yoga is mijn hoofd weer helemaal helder en mijn lijf weer helemaal ontspannen; klaar om er weer helemaal in te vliegen.
Matrix Yoga is een heeeel ontspannen uurtje yoga waar je leert jezelf niet te forceren en tot rust te komen. Petra houdt bovendien rekening met eventuele lichamelijke klachten van haar deelnemers. Top!
Laat me starten met te zeggen dat het me even duurde voor ik me op de matjes bij een rustig pianomuziekje van de MatrixYoga-zaal neervlijde. Ik had wel al de posters zien hangen in ons bedrijvencentrum over de yogasessies. Maar was dat iets voor mij? Yoga doen voor een goed doel was de trigger die me gelukkig over de drempel hielp, gecombineerd met een dosis sterke overtuigingskracht van Petra, de oprichtster van MatrixYoga. In haar blog deed ze uit de doeken hoe het haar zelf geholpen had om van chronische rugpijnen af te komen en hoe het voor haar iets was dat werkte. Ze vertelde me ook hoe ze het als een middel inzet bij coaching. Lichtjes nahijgend door de trap op de lopen na nog een te late meeting startte ik aan mijn eerste sessie om 18:00 stipt. Ik vroeg me af hoe dat kon rijmen met tot rust komen. Bij de eerste kling van het belletje lag mijn hoofd op een zacht kussentje nog vol gedachten te gieren: het laatste overleg, wie de kinderen morgen van school zou halen, en dat ik zeker die mail van die klant nog moest beantwoorden deze avond. "Probeer dat maar allemaal eens van tussen mijn oren te krijgen, Petra" dacht ik bij mezelf, toen ze zacht toelichtte hoe de rustpositie was die we moesten aannemen na elke korte oefening. Bij kling drie voelde ik reeds dat dit wel zou kunnen werken. En bij de laatste kling na 60 minuten was ik volkomen tot rust gekomen, met tintelend bindweefsel waar ik het bestaan niet van wist toen ik een uur voordien de trap op liep. Het leek wel of ik een uur goed gesport had met een mentale luchtfilter. "Hier moet ik nog mensen naartoe krijgen om dit te beleven", besloot ik. Mijn zus heb ik al zo ver gekregen. Mijn neefje en zijn vriendin die onze verbouwingen in een fantastisch plan gegoten hebben bezorgde ik al een "goed begonnen"-kaartje. En nu jij nog.
Petra’s stem en begeleiding in de Yin Yoga brengt je tot volledige ontspanning, waardoor spanningen en pijn weggewerkt worden.
Heel ontspannende yogalessen met een zeer ervaren yogateacher. Tof ingerichte zaal, waar een leuke sfeer heerst onder de yogi. Een kopje warme thee en gezonde knabbels maken het compleet.
Wat ik vooral leuk vind aan MTRX is dat er altijd wel een moment is dat je even kan gaan ontspannen: 's ochtends, in de lunchpauze, na het werk of voor het slapen gaan. Daarnaast hou ik enorm van de mooie inrichting, lekkere thee, zeteltjes, en de toffe lesgeefster!
Sfeervoeler en mooimaker Petra laat je bewust bewegen en vertragen. Zachte yoga en actieve meditatie doen je stilstaan. Wat een vooruitgang!
Voor mij de ideale manier om de drukte in mijn hoofd even op pauze te zetten en te ontspannen. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MatrixYoga met het openbaar vervoer


Gentbrugge Vandermeulenstraat 80 meter
Gentbrugge 210 meter
BUS
IC
L
P
S51
S53
Gentbrugge Station 240 meter
140
930
Gentbrugge Kliniekstraat 260 meter
140
Gentbrugge Hielstraat 310 meter
3
N3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid